Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 15 m² bez realitkyČimická, Prague - Kobylisy

Určeno ke spolubydlení
Čimická, Prague - Kobylisy
Monthly rentCZK 5,900


Nabízíme k pronájmu pokoj pro jednu osobu v luxusně zařízeném, kompletně zrekonstruovaném bytě 2+1. Na zemi jsou v pokojích nově vybroušené a lakované parkety, plastová okna,nová kuchyň s myčkou, lednicí, vestavěnou troubou a sklokeramic. deskou. Velikost pokoje je 5,4 x 2,7 metru.Z kuchyně východ na zahradu přes balkón. V bytě bydlí jeden pár, studenti VŠ - medicína a filozofie. V bytě se nekouří, to je když tak možné na balkoně či v zahradě :) Každý pokoj má samostaný vchod, pokoj je bez nábytku. Jedná se o zrekonstruovaný rodiný dům, kde jsou tři samostatné bytové jednotky. Byt je cca 5 minut od stanice metra Kobylisy. Výborná je i dostupnost v noci, od muzea autobusem 16 minut. V celém bytě je rychlý Wifi internet.

We are offering nice room for one person in completely renewed flat 2+1. Wooden floor, plastic windows, new kitchen - dishwasher, fridge and so on. The diameter of the room is 5,4 x 2,7 meters. Part of the flat is also garden, where you could go through the kitchen. Two students live in the second room. It is non-smoking flat, but it is possible to smoke on balkony or in the garden :) That is calm house with three flats, one on each floor. Flat is 5 minutes far from underground station Kobylisy. Flat is also easy reachable at night from the center. Fast wifi available in the whole flat.

Property Characteristics

Listing ID81165
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space15
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.