Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 80 m² without real estateVysočanská, Prague - Prosek

Reserved
Vysočanská, Prague - ProsekPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 2 m² • Loggia 6 m²
PriceCZK 7,799,000


Nabízím Vám byt v OV, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě na Praze 9- Prosek na adrese Vysočanská, hned u zastávky metra Prosek a Střížkov. Vedle budovy se nachází také park Přátelství, základní škola a školka.

Světlý byt o dispozici 4+kk a velikosti 80 m2 s lodžií se nachází v 8.NP udržovaného panelového domu s výtahem. Jedna strana bytu je situována na jihozápad, druhá pak na severovýchod. K bytu náleží komora o velikosti 2 m2 přímo na patře.

Rekonstrukce bytu zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází velký obývací pokoj o velikosti 22 m2 propojený s kuchyňským koutem, vybaveným novou linkou se značkovými spotřebiči v ceně. V bytě naleznete tři samostatné pokoje, které je možné využít jako ložnici, pracovnu či dětský pokoj. V bytě rovněž naleznete velkou moderní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Rozšířená chodba nabízí dostatečné řešení úložného prostoru.

Měsíční náklady činní 5.668,- Kč vč. fondu oprav.

Byt prodává přímý majitel a neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

V případě zájmu si neváhejte prohlédnout byt pomocí virtuální prohlídky.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat na tel. čísle: 605 030 632.

I offer you an apartment in private ownership, which has just been completely renovated. The apartment is located in the popular locality of Prague 9 - Prosek at the address Vysočanská, right next to the metro Prosek and Střížkov. Next to the building there is also a Friendship Park, a primary school and a kindergarten.

Bright apartment available 4+kk and size 80 m2 with a loggia is located on the 8th floor of a well-maintained panel building with an elevator. One side of the apartment is situated to the southwest, the other to the northeast. The apartment includes a 2 m2 storage room directly on the floor.

The renovation of the apartment includes new design floors, new tiles and tiling, new distribution of electricity, water, waste and more.

The unit has a large living room of 22 m2 connected to the kitchenette, equipped with a new range of branded appliances included in the price. In the apartment you will find three separate rooms that can be used as a bedroom, study or children's room. In the apartment you will also find a large modern bathroom with a shower and a toilet. The extended corridor offers a sufficient solution for storage space.

Monthly costs CZK 5,668 incl. repairs fund

The apartment is sold by the direct owner and you do not pay any brokerage commission.

If you are interested, do not hesitate to view the apartment using a virtual viewing

For more information and to arrange a personal viewing, do not hesitate to contact me at any time on my phone number: 605 030 632.

Property Characteristics

Listing ID811417
Layout4+kk
Available from06/11/2023
Floor8
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 6 m²
MHD 2 minutes on foot
Basement: 2 m²
Lift

What you will find nearby

Public transport
🚶 174 m (2 min)
Post officePraha 9
🚶 503 m (6 min)
ShopObchodní centrum Prosek
🚶 117 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 442 m (5 min)
RestaurantGusto Giusto
🚶 387 m (5 min)
PharmacyLékárna Královka
🚶 215 m (3 min)
SchoolSoukromá střední škola výpočetní techniky
🚶 509 m (6 min)
KindergardenMŠ Veltruská 560
🚶 238 m (3 min)
Sports fieldTJ Střížkov
🚶 711 m (9 min)
Playground
🚶 210 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.