Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 70 m² without real estateZárybská, Prague - Prosek

Zárybská, Prague - ProsekPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 1 m² • Loggia 6.2 m²
PriceCZK 5,999,999


Nabízím světlý byt 3+1 v OV ve zrekonstruovaném panelovém domě. Orientace oken S/J. Severní strana domu je zateplená, plastová okna, nové rozvody vody a výtah.

Byt je v původním udržovaném stavu, což umožňuje provést rekonstrukci podle vlastních představ. Ani jedna příčka v bytě není nosná, takže jeho dispozici lze naprosto změnit. Současná dispozice se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, obývacího pokoje, kuchyně, komory, koupelny a samostatným WC. Z obýváku se chodí do prostorné kuchyně. Mezi koupelnou a vchodem do obýváku je komora, jejímž zrušením lze obývací pokoj ještě zvětšit. Byt lze poměrně snadno předělat na 4+kk. Lodžie je přístupná z obýváku a je široká přes celý byt. Na chodbě se nachází prostorná vestavná skříň. Sklepní kóje je na patře naproti vstupu do bytu. Vytápění bytu je dálkové, na vaření se používá plyn. Vstup do bytu je chráněn bezpečnostními dveřmi s vícebodovým zámkem. Měsíční poplatky spojené s užíváním bytu jsou závislé na počtu osob, které jsou v bytě nahlášeny. Pro 3 osoby činí 7837 Kč + zálohy na elektřinu a plyn.

Přestože je zastávka metra C Prosek vzdálena cca 10 minut chůze, po cca 3 minutách dojdete na zastávku MHD, odkud jezdí 8 linek s úžasnou frekvencí spojů. V centru jste tak pohodlně do 30 minut.

Parkovat lze buď na modrých zónách na ulici před domem nebo si zajistit parkovací stání v nedalekém parkovacím domě.

Vyžití pro děti nabízí množství hřišť pro všechny věkové kategorie v docházkové vzdálenosti od domu nebo nedaleký Dům dětí a mládeže Praha 9 či park Přátelství. V blízkosti je též školka a škola.

V těsné blízkosti domu je Penny Market, OKAY Elektro a OBI, do OCL Letňany dojedete za 5 minut autem nebo MHD.

Přestože se dům nachází nedaleko Prosecké ulice, hluk z dopravy není v bytě slyšet. Výhled z lodžie je do zeleně, z pokojů pak do nízké zástavby rodinných domů.

Důležitá informace pro zájemce: Vaše zprávy mi chodily do složky s hromadnou poštou, tak je velice pravděpodobné, že moje odpovědi mohou skončit ve Vaší poště v podobné složce nebo dokonce ve SPAMu. Na všechny dosud došlé reakce jsem odpověděl a na všechny budoucí odpovím.

Na žádost některých zájemců byl přidán půdorys bytu. Je to nakreslené od ruky, ale mělo by to pro jasnější představu stačit.

Property Characteristics

Listing ID811065
Layout3+1
Available from04/11/2023
Floor3
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 6.2 m²
Lift
Basement: 1 m²
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportLetňanská
🚶 86 m (1 min)
Post officePraha 9
🚶 761 m (9 min)
ShopPENNY
🚶 254 m (3 min)
BankKomerční banka
🚶 764 m (9 min)
RestaurantNgon
🚶 221 m (3 min)
PharmacyLékarna Prosek Point
🚶 648 m (8 min)
School
🚶 359 m (4 min)
KindergardenHonzík
🚶 326 m (4 min)
Sports fieldFitness Hard Core
🚘 3,114 m (6 min)
Playground
🚶 52 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.