Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 153 m² without real estatePod Hvězdárnou, Ždánice - Ždánice, Jihomoravský Region

Pod Hvězdárnou, Ždánice - Ždánice, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 35 m² • Terrace 35 m²
PriceCZK 10,300,000


Komfortní a poklidné bydlení v nově vzniklé vilové čtvrti nabízí moderní rodinný dům se dvěma terasami a garáží, stojící na slunném pozemku v pěkném prostředí s příjemnou sousedskou atmosférou ve Ždánicích.

Energeticky úsporný polořadový dům o dispozici 6KK a celkové užitné ploše 153 m2 s pozemkem o rozloze 413 m2, garáží (21,5 m2) a terasou (35 m2), se nachází v nové moderní čtvrti Pod hvězdárnou ve Ždánicích.

V přízemí dvoupodlažního domu se nachází velkorysý obývací pokoj s jídelnou a přípravou pro kuchyňský kout (39,3 m2). Z obývacího pokoje je přístup přes HS portál na venkovní terasu se zahradou. V přízemí se dále nachází pracovna (10,9 m2), koupelna (5,3 m2), vstupní předsíň (11,5 m2) propojená s garáží pro jedno auto s technickým zázemím (21,5 m2), na vlastním pozemku před domem jsou další dvě parkovací místa.

Dispozici domu v prvním patře tvoří ložnice (11,5 m2) se vstupem na terasu (35 m2), tři pokoje (3x12m2), koupelna s WC (4,6m2) a chodba (7,2 m2).

Novostavba energeticky úsporného rodinného domu dokončená a zkolaudovaná v roce 2023, je postavena z vysoce kvalitních materiálů - zdivo z pálených cihel, zateplení v tloušťce 20 cm, betonový strop, betonová střešní krytina, světlost interiéru zajišťují velkoformátová plastová okna v antracitové barvě s izolačními trojskly, HS portal, automatická pojezdová vrata na dálkové ovládání, videotelefon, příprava pro venkovní žaluzie nebo příprava pro instalaci fotovoltaických panelů na střeše. Je vybudována příprava pro zabezpečovací a kamerový systém a příprava pro vytápění krbovými kamny. Pozemek je v zadní části oplocen. Celý dům je vytápěn teplovodním podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem Viessmann. Průkaz energetické náročnosti je třídy B.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, součástí je retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 5 m3.

Vizualizace s nábytkem jsou pouze orientační, dům není zařízený. Možnost zvolit si dekor podlah, interiérových dveří a osvětlení (finalizace možná do 1 měsíce). Koupelny v přízemí a prvním patře jsou dokončené.

Město Ždánice disponuje veškerou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, lékaři, supermarket, lékárna, pošta, kultura, sportoviště) vše v docházkové vzdálenosti. Výborné spojení do města Brna. Velkou předností lokality je blízký Ždánický les s hustou sítí turistických tras.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID810890
Layout6+kk
Available from02/11/2023
ConditionNew-build
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha153
Fully furnishedPartly
Plot space413
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 35 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot
Terrace/deck: 35 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportŽdánice, hvězdárna
🚶 235 m (3 min)
Post officeŽdánice
🚘 917 m (3 min)
ShopJatka Lešany
🚶 797 m (10 min)
RestaurantMušketýr
🚘 1,212 m (3 min)
PharmacyLékárna Městečko Ždánice
🚘 982 m (3 min)
SchoolMasarykova škola ve Ždánicích
🚘 916 m (2 min)
Kindergarden
🚘 12,548 m (17 min)
Sports field
🚘 1,062 m (3 min)
PlaygroundDDM Ždánice
🚘 1,175 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.