Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 2169 m² without real estateČeské Heřmanice - České Heřmanice, Pardubický Region

České Heřmanice - České Heřmanice, Pardubický Region
PriceCZK 3,100,000


Stavební pozemek v malebné části obce Borová v Českých Heřmanicích. Pozemek o výměře 2 169 m2 se nachází na začátku obecní části Borová a je snadno dostupný ze silnice II třídy ve směru na Vysoké Mýto. V blízkosti pozemku se nachází autobusová zastávka s obslužností Česká Třebová - Vysoké Mýto. Borová leží mezi obcemi Sloupnice a České Heřmanice, které jsou vzdáleny cca do 1 km.

Na pozemku se v současnosti nenachází žádná dočasná stavba ani stavba trvalého charakteru. Druhem pozemku je louka, floristickým složením umožňující tvorbu lučního trávníku i trávníku parkového vysoké kvality, ideálního pro rodinnou zahradu. Pozemek je vhodný ke stavbě rodinného domu s rozlehlou rodinnou zahradou. Sousední pozemky ze severozápadní a jihovýchodní strany jsou stavební pozemky lučního charakteru, na kterých se zatím nenachází žádné stavby. Severovýchodní hranice pozemku sousedí s ornou půdou v soukromém vlastnictví. Jihozápadní hranice je zakončena pozemky ve vlastnictví silnic České republiky.

Pozemkem v současnosti neprochází žádné inženýrské sítě ať už nadzemního či podzemního charakteru. K pozemku je možné napojit podzemním vedením pod silnicí II třídy elektřinu, vodu a kanalizaci. Pozemek bude v předávacím stavu očištěn od stávajících dřevin, nacházejících se na fotodokumentaci.

Obec České Heřmanice nabízí dobrou občanskou vybavenost zahrnující první stupeň základní školy a mateřskou školu, obchod s potravinami, poštu, kulturní dům se zájmovými kroužky, pohostinství, knihovnu, tělocvičnu a další zařízení zajišťující základní potřeby občanů.

Property Characteristics

Listing ID810024
Plot space2,169
Plot typeMeadow
Available from29/10/2023
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transport
🚶 718 m (9 min)
Post officeBorová u Poličky
🚘 1,336 m (2 min)
ShopQanto market
🚘 2,097 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 8,579 m (12 min)
RestaurantLucký Vrch
🚘 6,936 m (9 min)
PharmacyNová lékárna
🚘 8,623 m (11 min)
SchoolMasarykova ZS
🚘 8,641 m (11 min)
Kindergarden
🚘 9,068 m (13 min)
Sports fieldZimni stadion
🚘 9,262 m (12 min)
Playground
🚘 7,563 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.