Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 24 m² without real estateDěčínská, Prague - Střížkov

Děčínská, Prague - StřížkovPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Cellar 1.5 m²
Monthly rentCZK 12,500

+ Service chargesCZK 3,000
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 16,500


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 1+kk o rozloze 24 m² ve 14. podlaží se dvěma výtahy v Praze 8 - Střížkov. Byt je vybavený. Obsahuje novou kuchyňskou linku s varnou deskou a pračkou, za kuchyňskou linku bude instalován nástěnný panel (zatím není na fotkách).

Dále se v bytě nachází rozkládací pohovka, stůl s židlemi, skříň a odkládací stolek. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Byt je velmi světlý - okna jsou orientována na východ. K bytu náleží 1,5 m² velký sklep, který může nájemník plně využívat.

Budova poskytuje řadu nadstandardních služeb, včetně recepce, která je v provozu 24 hodin denně, prádelny se sušičkami, u domu je také možné využívat workoutovou sestavu a v současné době se v přízemí buduje kavárna.

Budova je vzdálena 7 minut chůze od metra C Střížkov. Lokalita má výbornou občanskou vybavenost. Obchod Lidl se nachází pouze 2 minuty od bytu, v okolí jsou i MŠ a ZŠ, Park přátelství.

Byt je určen k dlouhodobému pronájmu.

Pronájem za byt činí 12 500 měsíčně + poplatky 4 000 (4560 kč pro 2 osob.), které zahrnují elektřinu i internet. Při pronájmu je požadována kauce ve výši 16 500.

V případě vážného zájmu o byt a prohlídku nás prosím kontaktujte nás a uveďte základní informace o sobě (počet osob, které by v bytě bydlely, zaměstnání, předpokládaná délka pronájmu a kdy byste se mohli nastěhovat).

We offer a renovated studio apartment for rent with an area of 24 m² in 14th floor with two elevators. The property is located in Prague 8 - Střížkov. The apartment is furnished. It includes a new kitchen unit with hob and washing machine. Kitchen wall panel will be installed behind the kitchen unit (not yet visible in the photos). There is also sofa bed, table with chairs, wardrobe and a coffee table. The bathroom is equipped with a shower.

The apartment is very light - the windows are directed to the East. The apartment has a 1.5 m² big basement which the tenant can fully use.

The building provides number of extra services, including reception which operates 24 hours a day, a laundry room with dryers, a workout set which is located next to the building and available for the tenants to use. Café is currently being constructed on the ground floor.

The building is located 7-minute walk from metro station C Střížkov. The location has excellent amenities. Lidl supermarket is only 2 minutes from the apartment, there are also kindergardens and schools in the vicinity, and Park Přátelství.

The apartment is intended for long term rent. The rent is 12 500 + 4 000 (4560 kč for 2 people) fees including electricity and internet. 16 500 deposit is required upon renting.

If you are seriously interested in the apartment and want to come for a tour, contact us and write some basic information about yourself (how many people would live in the apartment, occupation, anticipated duration of the rent and when would you like to move in).

Property Characteristics

Listing ID807810
LayoutStudio
Available from01/11/2023
Floor14
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha24
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typePrefab concrete

Additional information

Wheelchair accessible
Lift
Basement: 1.5 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportTeplická
🚶 309 m (4 min)
Post officePraha 9
🚘 2,451 m (6 min)
ShopLidl
🚶 192 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,234 m (5 min)
RestaurantSvatojánský Dvůr
🚶 100 m (1 min)
PharmacyBenu
🚶 591 m (7 min)
SchoolGymnázium Thomase Manna
🚶 78 m (1 min)
KindergardenČertíci
🚶 394 m (5 min)
Sports fieldTJ Střížkov
🚶 428 m (5 min)
Playground
🚶 234 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.