Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 125 m² without real estateBohuslava Martinů, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský Region

Bohuslava Martinů, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 8 m² • Cellar 12 m² • Terrace 11 m² • Loggia 6 m²
PriceCZK 8,490,000


Nabízíme k prodeji atraktivní třípatrový dům s garáží v klidné vilové zástavbě na okraji městské části Místek, ul. Bohuslava Martinů. Zastavěná plocha činí 125 m2. Dům obklopuje udržovaná oplocená zahrada s okrasnými a ovocnými stromy o výměře 1005 m2, jejíž součástí jsou 3 parkovací místa.

V přízemí, částečně zapuštěném do terénu, se nachází samostatný vstup, hala se zvýšeným stropem a točitými dřevěnými schody, prádelna s oknem do anglického dvorku, místnost ÚT, garáž, sklep se samostatným bočním vchodem. V prvním patře je kuchyně sloučená s jídelnou se samostatným vstupem na zastřešenou venkovní terasu, dále obývací pokoj propojený s jídelnou, pokoj, a samostatné WC s umyvadlem. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní terasu, a to trojkřídlými "balkónovými" dveřmi (vchodová stěna). V druhém patře jsou 3 pokoje, šatna, koupelna s vanou, WC a bidetem. Nad druhým patrem je prostorná půda se střešním výlezem. Součástí kuchyně je kuchyňská linka s dvířky z masívního dřeva (dub), vybavená plynovým sporákem s el. troubou, vestavěnou ledničkou s mrazničkou, myčkou.

Dům byl postaven z cihly POROTHERM 44, západní a část východní stěny byly zatepleny fasádním polystyrenem. Okna jsou dřevěná (lepený Europrofil). Střešní krytina na sedlové střeše je z betonové tašky Bramac (alpská taška), nad ložnicí je pultová střecha se střešní fólií Protan.

Dům je vytápěn kondenzačním kotlem IMMERGAS Victrix Superior 26 se zásobníkem TUV, v kuchyni jsou kachlová kamna ABX o výkonu 9 kW. Dům je napojen na veřejný vodovod a uliční kanalizaci. V domě je internetová přípojka z optické sítě, a moderní elektronický zabezpečovací systém.

Dle PENB je dům hodnocen kvalifikační třídou D, spotřeba 130 kWh/m2/rok. Kolaudace domu v 3/1999, stav domu je velmi dobrý.

Při prodeji bude předána projektová dokumentace, revizní zprávy, PENB. Právní servis prodeje zajistíme.

Property Characteristics

Listing ID807801
Layout6+1
Available from01/12/2023
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha125
Fully furnishedPartly
Plot space1,005
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 8 m²
Basement: 12 m²
Parking
MHD 4 minutes on foot
Terrace/deck: 11 m²
Loggia balcony: 6 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportFrýdek-Místek, Místek, Pod Puklí
🚶 329 m (4 min)
Post officeFrýdek-Místek 14
🚘 1,546 m (4 min)
ShopPino
🚶 548 m (7 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 1,769 m (5 min)
RestaurantU Janka
🚶 500 m (6 min)
PharmacyDr.Max
🚘 1,580 m (5 min)
School4. Základní škola
🚘 2,103 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Sněženka J. Lady
🚶 806 m (10 min)
Sports fieldBowling Riviera
🚘 1,777 m (5 min)
Playground
🚶 664 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.