Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 80 m² without real estateKubelíkova, Prague - Žižkov

Kubelíkova, Prague - ŽižkovPublic transport 4 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 30,000Save CZK 6,000CZK 36,000

+ Service chargesCZK 1,960
+ Utility chargesCZK 2,460
+ Refundable depositCZK 60,000


Vítejte u mého inzerátu na pronájem krásného bytu 3+kk v Praze! Tato nemovitost se nachází v klidné části města, na adrese Kubelíkova 1208. Byt se nachází v cihlové budově ve velmi dobrém stavu.

Celková plocha bytu je 80 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dispozice bytu je 3+kk, což znamená, že se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní a dvou samostatných ložnic. Byt je plně vybavený včetně pračky, sušičky, myčky, ložního prádla, kuchyňských potřeb, takže vám nebude chybět žádný komfort a pohodlí. V celém bytě je podlahové topení.

Tento byt se nachází na prvním patře čtyřpatrové budovy. Okolí je klidné a tiché, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v centru města.

V okolí nemovitosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava. Městská hromadná doprava je v docházkové vzdálenosti, takže se snadno dostanete kamkoliv potřebujete.

Pokud hledáte krásný byt v klidné části Prahy, tento byt je pro vás ideální volbou. Kontaktujte mě prostřednictvím zpráv a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi!

BYT JE K DISPOZICI OD 1. PROCINCE, PROHLÍDKY BUDOU PROBÍHAT V LISTOPADU.

Welcome to my advertisement for renting a beautiful 3+kk apartment in Prague! This property is located in a quiet part of the city, at Kubelíkova 1208. The apartment is situated in a brick building in very good condition.

The total area of the apartment is 80 square meters, providing enough space for comfortable living. The layout of the apartment is 3+kk, which means it consists of a living room connected to the kitchen and two separate bedrooms. The apartment is fully equipped, including a washing machine, dryer, dishwasher, bedding, and kitchen supplies, so you won't miss any comfort and convenience. The whole apartment has underfloor heating.

This apartment is located on the first floor of a four-story building. The surroundings are calm and quiet, ideal for those looking for peaceful living in the city center.

In the vicinity of the property, you will find all necessary amenities, such as shops, restaurants, schools, and public transportation. Public transport is within walking distance, so you can easily get anywhere you need to go.

If you are looking for a beautiful apartment in a peaceful part of Prague, this apartment is the ideal choice for you. Contact me through messages, and we will arrange a viewing. I look forward to your message and meeting you!

THE APARTMENT IS AVAILABLE FROM DECEMBER 1ST, VIEWINGS WILL TAKE PLACE IN NOVEMBER.

Property Characteristics

Listing ID807660
Layout3+kk
Available from05/12/2023
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportLipanská
🚶 358 m (4 min)
Post officePraha 35
🚶 486 m (6 min)
Shop
🚶 94 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 325 m (4 min)
RestaurantAmores Perros
🚶 123 m (1 min)
PharmacyNemocnice na Žižkově
🚶 276 m (3 min)
SchoolБэби-клуб
🚶 395 m (5 min)
Kindergarden
🚶 536 m (6 min)
Sports fieldTišerova škola boxu
🚶 691 m (8 min)
Playground
🚶 421 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.