Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 57 m² without real estateStrnadova, Prague - Malešice

Strnadova, Prague - MalešicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Terrace 4 m²
Monthly rentCZK 21,000

+ Service chargesCZK 300
+ Utility chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 42,000


Nabízíme k pronájmu krásný plně vybavený byt 2+kk se zimní zahradou, venkovní soukromou zahradou a krytým parkovacím stáním na Praze 10 v Malešicích. Byt 57 m2, zimní zahrada 4 m2 a zahrádka 27 m2. Byt se nachází v přízemí cihlové domu z roku 2008 o osmi bytových jednotkách s energetickou náročností D. Výhodou bytu je vlastní zahrádka do které není vidět z ulice.

Interiér bytu je tvořen prostornou vstupní chodbou s velkou skříní. Obývacím pokojem s velkou kuchyní. Kuchyň je plně vybavená, vestavná myčka nádobí, vestavná elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem, plynový sporák, drtič odpadu, mikrovlnná trouba.

Ložnice je vybavená manželskou postelí a velkou vestavěnou skříní. Další úložné prostory se nacházejí v obou pokojích nad okny. Koupelna s vanou a podlahovým topením. Samostatné WC. V bytě se nachází kombinace plovoucí podlahy v pokojích a dlažby ve zbytku bytu.

Z chodby můžete vejít do menší prosklené zimní zahrady a poté ven na zahradu, kde najdete krásné letní posezení a zahradní domek, na případné další uložení věcí, např. jízdních kol.

Vytápění bytu je řešeno novým energeticky úsporným kondenzačním plynovým kotlem, který slouží i pro ohřev teplé vody.

V pěší vzdálenosti se nachází supermarkety (Billa, Lidl,další supermarkety jsou vzdáleny pár minut autobusem), příjemné restaurace (Malešická tvrz, Malešický mikropivovar). Lokalita je též fajn pro sportovce, v dochozí vzdálenosti se nachází Malešický park, Malešický les, meandry Rokytky a pro milovníky rostlin je zde v bezprostřední blízkosti krásná botanická zahrada.

V přízemí společného dvorku a garáží se nachází posezení, kde můžete potkat sousedy a posedět.

Ostatní vybavení bytu zůstane po dohodě s nájemníkem.

Byt je ihned k nastěhování.

Nájemné 21 000,- za měsíc.

Poplatky za domovní služby 300 kč / osoba za měsíc.

Zálohy na energie 4000,- (voda, plyn, elektřina) za měsíc.

Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

We offer for rent a beautiful fully furnished 2+kk apartment with a winter garden, private outdoor garden, and covered parking in Prague 10, Malešice. The apartment is 57 m2, the winter garden is 4 m2, and the garden is 27 m2. The apartment is located on the ground floor of a brick house from 2008 with eight residential units and an energy efficiency rating of D. The advantage of the apartment is its own garden that is not visible from the street.

The interior of the apartment consists of a spacious entrance hall with a large closet. The living room has a large kitchen. The kitchen is fully equipped with a built-in dishwasher, built-in electric oven, hood, fridge with freezer, gas stove, waste disposal, and microwave. The bedroom is equipped with a double bed and a large built-in closet. Additional storage spaces are located in both rooms above the windows. The bathroom has a bathtub and underfloor heating. Separate toilet. The apartment has a combination of floating floors in the rooms and tiles in the rest of the apartment.

From the hallway, you can enter a smaller glass winter garden and then go outside to the garden, where you will find a beautiful summer seating area and a garden house for additional storage, such as bicycles. Possibility of an outdoor hot tub by arrangement.

The apartment is heated by a new energy-efficient condensing gas boiler, which also serves for heating hot water.

Within walking distance, there are supermarkets (Billa, Lidl, other supermarkets are a few minutes away by bus), pleasant restaurants (Malešická tvrz, Malešický mikropivovar). The location is also great for sports enthusiasts, within walking distance, there is Malešický park, Malešický les, Rokytka meanders, and for plant lovers, there is a beautiful botanical garden in the immediate vicinity.

In the ground floor of the common courtyard and garages, there is seating where you can meet neighbors and socialize.

Other equipment in the apartment will remain by agreement with the tenant.

The apartment will be available no later than January 1, 2024.

Rent: 23,000 CZK per month

Home service fees: 450 CZK per person per month

Energy advances: 6,000 CZK (water, gas, electricity) per month

Deposit equal to one month's rent.

Property Characteristics

Listing ID807273
Layout2+kk
Available from01/01/2024
Floor1
Building typeBrick
DesigneStandard
Užitná plocha57
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Terrace/deck: 4 m²
Garage
MHD 3 minutes on foot
Parking
Front garden 27 m²

What you will find nearby

Public transportMalešické náměstí
🚶 220 m (3 min)
Post officePraha 91
🚘 1,067 m (2 min)
ShopBilla
🚶 708 m (9 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,284 m (2 min)
RestaurantMalešická tvrz
🚶 177 m (2 min)
PharmacyU Dráhy
🚘 882 m (3 min)
SchoolStřední škola a vyšší odborná škola umělecká a řemeslná
🚶 389 m (5 min)
KindergardenMŠ Troilova
🚘 924 m (2 min)
Sports fieldAFK Slavia Malešice
🚶 352 m (4 min)
Playground
🚶 358 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.