Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House to rent 3+kk • 130 m² without real estateMozartova, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský Region

Mozartova, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Garage • Terrace 20 m²
Monthly rentCZK 38,000

+ Service chargesCZK 2,806
+ Utility chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Vítejte u této exkluzivní nabídky! Mám pro vás úžasnou nemovitost, která je připravena na nové majitele.

Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá prostorné a moderní bydlení. Dispozice 3+kk nabízí dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. Nemovitost se nachází v novostavbě, takže si můžete být jisti, že všechno je ve skvělém stavu.

Dům je částečně vybaven, což vám umožní přizpůsobit si interiér podle svých představ. Je zde kuchyň Gorenje s varnou deskou, myčkou Bosh, vestavnou mikrovlnou troubou a pečící troubou, také je zde k dispozici volně stojící lednice. V šatně jsou k dispozici dvě prostorné šatní skříně. Celková plocha domu je 130 metrů čtverečních, takže vám nebude chybět místo. K tomu ještě přidáme pozemek o rozloze 400 metrů čtverečních, kde si můžete užívat klidu a soukromí.

Pokud máte auto, nemusíte se bát o parkování. Dům je vybaven garáží, která vám poskytne bezpečné místo pro vaše vozidlo.

Poloha nemovitosti je skvělá. Nachází se na adrese ul. Mozartova, v krásném městě Říčany u Prahy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení s dobrou dostupností do centra.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte se mi ozvat. Můžete mi napsat zprávu nebo zavolat a domluvit si prohlídku.

Jsou zde vítáni i zájemci z UA.

Ласкаво просимо до цієї ексклюзивної пропозиції! У мене є для вас чудова нерухомість, яка готова для нових власників.

Цей будинок ідеально підходить для сім'ї, яка шукає просторе та сучасне життя. Планування 4+кк забезпечує достатньо місця для всіх членів родини. Нерухомість розташована в новобудові, тому ви можете бути впевнені, що все в чудовому стані.

Будинок частково вмебльований, що дозволяє налаштувати інтер'єр відповідно до ваших побажань. Є кухня Gorenje з плитою, посудомийною машиною Bosh, вбудованою мікрохвильовою піччю та духовкою, також є окремо стоїть холодильник. В гардеробній є дві місткі шафи. Загальна площа будинку 130 квадратних метрів, тож місця вам не бракуватиме. Крім того, ми додамо земельну ділянку площею 400 квадратних метрів, де ви зможете насолоджуватися тишею та усамітненням.

Якщо у вас є автомобіль, вам не доведеться турбуватися про паркування. Будинок обладнаний гаражем, який забезпечить вам безпечне місце для вашого автомобіля.

Розташування помешкання чудове. Він розташований на вулиці Моцартова, у красивому містечку Річани поблизу Праги. Це місце ідеальне для тих, хто шукає тихого та приємного життя з хорошим доступом до центру.

Якщо ви зацікавлені в цій нерухомості, будь ласка, не соромтеся зв'язатися зі мною. Ви можете написати мені повідомлення або зателефонувати, щоб домовитися про екскурсію.

Тут також вітаються абітурієнти з України.

Property Characteristics

Listing ID807037
Layout3+kk
Available from01/05/2024
ConditionNew-build
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha130
Fully furnishedPartly
Plot space400
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 20 m²
MHD 2 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportŘíčany, Mozartova
🚶 176 m (2 min)
Post officeŘíčany u Prahy
🚘 2,658 m (7 min)
ShopOC Černokostelecká
🚶 562 m (7 min)
BankČSOB
🚘 1,783 m (5 min)
RestaurantSport
🚘 1,068 m (3 min)
PharmacyBenu lékárna
🚘 1,788 m (5 min)
School
🚘 1,654 m (5 min)
Kindergarden
🚘 2,564 m (7 min)
Sports fieldNa Fialce
🚘 2,557 m (6 min)
Playground
🚶 198 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.