Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 80 m² without real estateSmilovice - Rejšice, Středočeský Region

Smilovice - Rejšice, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 10 m²
Monthly rentCZK 17,000Save CZK 2,000CZK 19,000

+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 36,000


Vítejte u této jedinečné nabídky! Mám pro vás skvělou možnost pronájmu bytu 3+kk v dobře udržované cihlové budově. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě.

Byt se nachází na druhém patře dvoupodlažní budovy, která se nachází v Rejšicích. Celkový počet podlaží je 2, což zaručuje klid a soukromí. S celkovou plochou 80 metrů čtverečních, tento byt nabízí dostatek prostoru pro vaše pohodlí.

Vstup do bytu je skrze chodbu, která vede do otevřeného obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Tento prostor je světlý, díky velkým oknům, které propouští dostatek denního světla. Kuchyň je částečně vybavená a nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše kuchyňské potřeby.

Dále v bytě najdete dvě prostorné ložnice, které poskytují dostatek soukromí pro vás a vaše blízké. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, a je zde také samostatné WC.

Tento byt nabízí také parkování, takže nemusíte hledat místo pro své vozidlo. Pokud preferujete garáž, bohužel tato nemovitost garážové stání nezahrnuje. Nicméně, parkování je možné na zahradě.

Okolí nabízí klidnou atmosféru a příjemné prostředí pro život. Rejšice jsou oblíbenou lokalitou, která je dobře dostupná veřejnou dopravou a nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi osobně!

Property Characteristics

Listing ID806889
Layout3+kk
Available from01/11/2023
Floor2
EPCC - Úsporná
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 10 m²
MHD 4 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportRejšice
🚶 296 m (4 min)
Post officeLuštěnice
🚘 2,856 m (4 min)
Shop
🚶 255 m (3 min)
Restaurant
🚘 4,389 m (6 min)
PharmacyLékárna Dobrovice
🚘 5,333 m (7 min)
SchoolZákladní škola Luštěnice
🚘 2,879 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Luštěnice
🚘 3,335 m (5 min)
Sports fieldSportovní areál
🚶 768 m (9 min)
Playground
🚶 392 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.