Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² without real estategen. Píky, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

gen. Píky, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 2.2 m² • Cellar 6.6 m²
PriceCZK 3,300,000


Nabízím Vám prostorný byt 2+1 s balkónem v Kladně, který se nachází ve 4. patře domu.

Tato klidná lokalita je obklopena přírodou, byt umožňuje výhled ze tří stran do zeleně, zároveň se nachází jen kousek od Prahy, což zajišťuje ideální kombinaci klidu a dostupnosti.

Bytový dům prochází tento rok rozsáhlou rekonstrukcí např. elektra, plynu, osvětlení, stoupaček. Dům je osazen plastovými okny VEKA, která současně přispějí ke snížení nákladů na energie dle PENB. Zateplení celé budovy je naplánováno do konce 1. čtvrtletí roku 2024.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje (17,2 m²), který nabízí dostatek místa pro relaxaci i společenské setkávání. Dále zde najdete samostatnou kuchyň (10,3 m²) s orientací na JV, která je částečně zařízena. Ložnice (14,7 m²) je dostatečně prostorná a světlá, takže si zde vytvoříte ideální prostředí pro odpočinek. V koupelně (3,7 m²) je výhodou vana, toaleta je samostatná. Byt má také k dispozici dvě chodby celkem (8,4m²), které mohou sloužit k ukládání věcí po osazení vestavnou skříní. Nadstandardem je navíc balkón (2,2 m²) s výhledem na JZ do zeleně, který je součástí rekonstrukce. K bytu náleží dvě sklepní sklepní kóje 4,8m² a 1,8m².

Dopravní obslužnost MHD a PID je v docházkové vzdálenosti, dalším benefitem je stavba rychlodráhy do Prahy. K dispozici jsou také parkovací plochy přímo u domu.

Kladno nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, lékař, obchody a restaurace. Okolní příroda pak poskytuje mnoho možností pro aktivní trávení volného času, jako jsou procházky, cyklistika nebo výlety do nedalekého lesa. Pokud hledáte prostorný byt v klidné lokalitě se skvělou dostupností do Prahy, tento byt je pro Vás ideální volbou.

Realitní kanceláře prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID806871
Layout2 bedroom
Available from10/10/2023
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha55
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 2.2 m²
Parking
Basement: 6.6 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKladno, u tržnice
🚶 197 m (2 min)
Post officeKladno 6
🚶 274 m (3 min)
ShopAlbert
🚶 511 m (6 min)
BankČSOB
🚶 755 m (9 min)
RestaurantBajkal
🚶 483 m (6 min)
PharmacyU Zlatého draka
🚶 269 m (3 min)
SchoolSPV - středisko praktického vyučování
🚶 298 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 115 m (1 min)
Sports field
🚘 892 m (2 min)
Playground
🚶 787 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.