Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² without real estateMichelská, Prague - Michle

Michelská, Prague - MichlePublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 5.6 m²
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 800
+ Utility chargesCZK 1,900
+ Refundable depositCZK 20,000


Hezký a dobře řešený byt v osobním vlastnictví ve skvělé lokalitě - docházková vzdálenost k BB Centru (Brumlovka), obchodní centra Pankrác nebo DBK 10 minut, 5 minut na metro Budějovická nebo Kačerov, 15 minut do centra. Přímá dostupnost MHD - 100 metrů na zastávku 5 bus linek a 400 metrů k tramvaji 11 a 14. Přímo v budově na přízemí Žabka.

Skvělá dispozice (25m2 obývací pokoj s kk + 14m2 ložnice + 0,9m toaleta + 3,6m koupelna + 2,7m komora + 6,5m chodba, viz dispozice ve fotografiích) vysoké stropy (3-3,2m).

V poctivé cihlové budově ve výborném stavu (moderní stoupačky, plastová okna, bez potřeby jakýchkoliv oprav). V budově se právě dokončuje se výstavba výtahu.

Před budovou rozsáhlé parkoviště (smíšená parkovací zóna).

Plastová okna bytu směrují do klidné ulice ohradní (jednosměrka). Celkový stav bytu je dobrý, rekonstruované rozvody vody a elektřiny, pár let stará kuchyň s plnou výbavou spotřebiči (plynový sporák s elektrickou troubou, myčka, lednička, digestoř). Ohřev vody elektrickým bojlerem. Topení plynovým WAW. Byt obsahuje komoru se značným úložným prostorem a také šatnu v ložnici.

K bytu rovněž náleží prostorný sklep (5,6 metru) a přímo u vchodových dveří bytu je k dispozici menší balkon (společný pro 2 byty).

Internetová přípojka.

Byt je ve velmi dobrém stavu, díky čemuž je možné se do něj nastěhovat ihned po podpisu smlouvy. Vybavenost bytu je na vysoké úrovni, včetně veškerého nábytku a spotřebičů. Stačí si přinést jen své osobní věci a můžete se pohodlně usadit.

Nice and well-designed apartment in personal ownership in a great location - walking distance to BB Centrum (Brumlovka), Pankrác shopping center or DBK 10 minutes, 5 minutes to Budějovická or Kačerov metro, 15 minutes to the city center. Direct access to public transportation - 100 meters to the stop of 5 bus lines and 400 meters to tram lines 11 and 14. Žabka convenience store directly in the building.

Great layout (25m2 living room with kitchenette + 14m2 bedroom + 0.9m toilet + 3.6m bathroom + 2.7m storage room + 6.5m hallway, see layout in photos) high ceilings (3-3.2m).

In a solid brick building in excellent condition (modern risers, plastic windows, no need for any repairs). Elevator construction is currently being completed in the building.

Extensive parking in front of the building (mixed parking zone).

The apartment's plastic windows face a quiet fenced street (one-way). The overall condition of the apartment is good, renovated water and electricity distribution, a few years old kitchen with full equipment (gas stove with electric oven, dishwasher, refrigerator, hood). Water heating by electric boiler. Gas heating by WAW. The apartment includes a storage room with significant storage space and also a wardrobe in the bedroom.

The apartment also has a spacious cellar (5.6 meters) and a small balcony (shared for 2 apartments) directly at the entrance door of the apartment.

Internet connection.

The apartment is in very good condition, which allows for immediate move-in after signing the contract. The apartment is fully equipped, including all furniture and appliances. Just bring your personal belongings and you can comfortably settle in.

Property Characteristics

Listing ID805534
Layout2+kk
Available from03/10/2023
Floor3
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha53
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
Building typeBrick

Additional information

Basement: 5.6 m²
Lift
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportOhradní
🚶 100 m (1 min)
Post officePraha 45
🚶 465 m (6 min)
ShopŽabka
🚶 22 m (0 min)
BankMONETA Money Bank
🚶 721 m (9 min)
RestaurantPohoda
🚶 58 m (1 min)
PharmacyBenu
🚶 681 m (8 min)
SchoolGymnázium Elišky Krásnohorské
🚶 66 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Ohradní
🚶 353 m (4 min)
Sports fieldBalance Club Brumlovka
🚘 3,983 m (8 min)
Playground
🚶 483 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.