Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 75 m² without real estateHusova tř., České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský Region

Reserved
Husova tř., České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Balcony 9 m² • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 1,000
+ Utility chargesCZK 3,700
+ Refundable depositCZK 32,000


Vážený pane/pani,

Nabízíme Vám jedinečnou možnost pronájmu moderního bytu 2+kk v Husově třídě (u nového Kauflandu). Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s výbornou dostupností do centra města. Zároveň je to klidná čtvrť.

Byt se nachází ve třetím patře pětipatrového cihlového domu, který nabízí bezproblémový přístup výtahem. Celková plocha bytu je 74,5m2 + dva balkony po 4,5m2, což je dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro páry/rodinu se dvěma dětmi.

Vstup do bytu Vás uvítá útulnou chodbou (5,5 m2) sestávající z botníku a věšáku, ze kterého se dostanete do otevřeného obývacího prostoru s kuchyní (40 m2), ložnicí (20 m2) a malým skladem (3,5 m2). Byt se skládá z obývacího pokoje s nábytkem a kuchyní je vybavena myčkou, elektrickým sporákem, digestoří a lednicí. Koupelna (5,5m2) je zařízena a vybavena kuchynským koutem, umyvadlem a toaletou. Velká okna poskytují přirozeného světla s příjemným bonusem jsou také dva samostatné prodloužené balkony (2x 4,5 m2) z obývacího pokoje a ložnice, kde si můžete vybrat ranní kávu/večerní pivo.

V budově je také společný prostor pro úschovu kol a vlastní sklep (2m2). Bezplatné parkování je možné v blízkosti bytového domu, v této lokalitě není problém. V tomto apartmánu jsou povolena malá domácí zvířata.

Byt se nachází v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, lékař, školy a MHD.

Měsíční nájemné je 16.000,- Kč + 4.700,- Kč platba za energie a služby, vratná kauce je 32.000,- Kč. Byt je volný ihned k nastěhování.

Pokud Vás tato nabídka nabízí a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rád Vám poskytnem další informace a domluvím si s Vámi termín prohlídky. Těším se na Vaši zprávu a možnost osobně Vám ukázat tuto nádhernou nemovitost.

S pozdravem,

-Ing. Arun Natarajan

(vlastník)

Dear user,

We offer you a unique opportunity to rent a modern 2+kk apartment in Husova třída (next to the new Kaufland). This property is located in a quiet location, which is ideal for those looking for quiet and comfortable living with excellent access to the city center. At the same time, it is a quiet neighborhood.

The apartment is located on the third floor of a five-story brick building, which offers trouble-free access by elevator. The total area of the apartment is 74.5 m2 + two balconies of 4.5 m2 each, which is enough space for comfortable living for a couple/family with two children.

The entrance to the apartment welcomes you through a cozy hallway (5.5 m2) consisting of a shoe rack and a coat rack, from which you can reach the open living area with a kitchen (40 m2), a bedroom (20 m2) and a small storage room (3.5 m2). The apartment consists of a living room with furniture and a kitchen equipped with a dishwasher, an electric stove, a hood and a refrigerator. The bathroom (5.5m2) is furnished and equipped with a kitchenette, sink and toilet. Large windows provide natural light with a nice bonus there are also two separate extended balconies (2x 4.5m2) from the living room and bedroom where you can choose your morning coffee/evening beer.

The building also has a shared space for storing bicycles and a private cellar (2m2). Free parking is possible near the apartment building, not a problem in this location

The apartment is located in close proximity to all civic amenities, such as shops, restaurants, doctor, schools and public transport. Small pets are allowed in this apartment.

The monthly rent is 16,000 CZK + 4,700 CZK payment for energy and services, the refundable security deposit is 32,000 CZK. The apartment is available for immediate occupancy.

If this offer offers you and you are interested in a tour, please do not hesitate to contact me via messages on this platform. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing date with you. I look forward to your message and the opportunity to personally show you this wonderful property.

Best regards,

-Ing. Arun Natarajan

(owner)

Property Characteristics

Listing ID805153
Layout2+kk
Available from20/02/2024
Floor3
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
Užitná plocha75
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 9 m²
Lift
Pets are welcome
Basement: 2 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportU Výměníku
🚶 267 m (3 min)
Post officeČeské Budějovice 11
🚶 688 m (8 min)
ShopKaufland
🚶 255 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,239 m (3 min)
RestaurantPergola
🚶 615 m (7 min)
PharmacyLékárna Vltava
🚶 513 m (6 min)
SchoolZŠ a MŠ Trhové Sviny
🚶 560 m (7 min)
KindergardenMŠ Františka Ondříčka
🚶 464 m (6 min)
Sports fieldHokejové centrum Pouzar
🚶 612 m (7 min)
Playground
🚶 377 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.