Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 102 m² without real estateStarokošířská, Prague - Košíře

Starokošířská, Prague - KošířePublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 4 m² • Cellar 8 m²
Monthly rentCZK 28,000

+ Service chargesCZK 800
+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 56,000


Pronájem bytu 3+kk / 2+1

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk / 2+1 ve 2. podlaží cihlového domu na Praze 5, v ulici Starokošířská. Byt je světlý, vzdušný a skutečně prostorný, má rozlohu 95 m2 + 7 m2 (2 balkony). Patří k němu taky velký sklep (8 m2) v 1. podzemním podlaží domu. Byt je nezařízený, k dispozici je pouze kuchyňská linka, lednice a pračka. Nová plastová okna s nejvyšším stupněm odhlučnění.

Výborná dopravní dostupnost. Tramvajová a autobusová zastávka “U zvonu“ je pouhých 80 metrů od domu, pouze 2 zastávky na metro Anděl, kde je široký výběr restaurací i obchodů. Řidiče určitě ocení napojení na městský okruh kousek od domu.

Po vstupu do bytu v prostorné předsíni najdete 5 dveří. První z nich vede na balkon s výhledem do udržovaného vnitrobloku. Přes druhou se dostanete na samostatnou toaletu. Další vstup vás přenese do jídelní místnosti s velkým kuchyňským koutem, kde je dostatek úložných prostor a také pracovní plochy na přípravu výborného jídla. Kuchyňská linka je vybavená sporákem a troubou, po domluvě. Dále z předsíně je přístupná koupelna s vanou a zrcadlem přes celou délku. Pokračujeme dál z předsíně do světlého a prostorného obýváku s balkonem a vstupem do poslední místnosti, která může sloužit jako ložnice.

Topení a ohřev vody jsou vyřešeny plynovým kombi kotlem. Na podlahách jsou parkety a v koupelně dlažba. Možnost připojení vysokorychlostního internetu Vodafone (ex. UPC).

Nájemné 28.000 měsíčně + služby. Zálohy za služby činí 800 Kč/osoba. Energie a plyn budou přepsány na nájemce. Kauce ve výši 2 měsíční nájmy. Byt je připraven k nastěhování ihned.

Pro domluvení prohlídky prosím kontaktujte číslo 773 665 038.

3+kk / 2+1 apartment for rent

We offer for long-term rent 3 + kk / 2 + 1 apartment on the 2nd floor of a brick building in Prague 5, Starokošířská Street. The apartment is bright and spacious, total area is ​​95 m2 + 7 m2 (balcony). With large private cellar (8 m2) available additionally on the 1st underground floor of the house. The apartment is unfurnished, there is a kitchen, a washing machine and refrigerator only. There are new plastic windows with the highest level of sound insulation.

Excellent transport accessibility. The tram and bus stop "U zvonu" is only 80 meters from the house, only 2 stops to the metro Andel, where you can always find a wide selection of restaurants and shops. Drivers will appreciate the connection to the Městský okruh close from home.

After entering the apartment through the spacious hall, you will find 5 doors. The first one leads to a balcony with the nice view to the well-maintained courtyard. Next door will take you to a separate WC. Third door will take you to the dining room with a large kitchen, where is plenty of storage space and work surface to prepare a delicious meal. The kitchen is equipped with an electric stove and oven. Forth door takes you to the bathroom with a full-length build in mirror. Through the fifth door we continue from the hall to the bright and spacious living room with balcony and entrance to the last room, which can serve as a bedroom.

Heating and hot water are solved by a gas combi boiler. The floors are parquet and tiles. Possibility of high-speed Internet connection from Vodafone (ex. UPC).

Rent 28, 000 CZK per month + services. Deposits for services amount to approximately 800 CZK per person. Energy and gas will be transferred to the tenant. Security deposit of 1,5 month's rent. The apartment is ready to move immediately.

Contract us 773 665 038.

Property Characteristics

Listing ID805065
Layout3+kk
Available from01/12/2023
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha102
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 4 m²
Parking
Basement: 8 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportU Zvonu
🚶 60 m (1 min)
Post officePraha 56
🚘 925 m (3 min)
ShopVečerka
🚶 111 m (1 min)
BankErste Bank
🚘 1,384 m (3 min)
RestaurantU Zvonu
🚶 59 m (1 min)
PharmacyLékárna Erbenova
🚶 203 m (2 min)
SchoolGMVV
🚶 421 m (5 min)
KindergardenMŠ Grafická
🚶 499 m (6 min)
Sports field
🚘 1,242 m (5 min)
Playground
🚶 275 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.