Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 58 m² without real estatetř. 28. října, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský Region

Reserved
tř. 28. října, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 3.2 m²
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 2,700
+ Utility chargesCZK 800
+ Refundable depositCZK 30,000


Vážení zájemci o bydlení v Českých Budějovicích,

dovolte mi Vám nabídnout jedinečnou příležitost k pronájmu moderního bytu 2+kk v novostavbě na třídě 28. října. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s výbornou dostupností do centra města. Zároveň se však jedná o klidnou čtvrť.

Byt se nachází na prvním podlaží čtyřpodlažní cihlové budovy, která nabízí bezproblémový přístup výtahem. Celková plocha bytu činí necelých 58 metrů čtverečních, což je dostatek prostoru pro pohodlné a komfortní bydlení. Byt je orientován do ulice, viz. fotografie. Dům byl postaven v r. 2011.

Vstup do bytu Vás přivítá útulnou chodbou s vestavěnou šatnou, která Vás zavede do otevřeného obývacího prostoru spojeného s oddělenou kuchyní. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla s výhledem do romantické ulice a přímým vstupem na vysunutý balkón. Kuchyň je vybavená myčkou, elektrickým sporákem, digestoří a lednicí.

Ložnice je rozdělená skleněnou neprůhlednou příčkou na dva pokoje se samostatným přístupem. S tím, že druhý pokoj je možné využít jako pracovnu či pokoj pro návštěvy, popř. odkládací místnost. Koupelna je moderně zařízená a vybavena sprchovým koutem (na fotkách pouze závěs, doplněno o skleněné dveře zn. Kermi), umyvadlem a toaletou. Příjemným bonusem je taktéž balkón s plochou 3,2 metru čtverečních, kde si můžete vychutnat své ranní kávy nebo večerní posezení s přáteli s výhledem do ulice, ale i vestavěná šatna.

Pokud si rádi udržujete své vozidlo v bezpečí, nemusíte se obávat, protože k bytu je možné si pronajmout i stání ve dvoře. Budete mít tak jistotu, že vaše auto bude vždy v bezpečí a v dosahu. Taktéž se v domě nachází prostory pro uskladnění jízdních kol. Po dohodě je možné, aby se do bytu nastěhoval i menší roztomilý společník - psí mazlíček.

Byt se nachází v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, lékař, školy a veřejná doprava. Město České Budějovice je známé svou krásnou historií a nabízí mnoho kulturních a společenských akcí po celý rok.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Ráda Vám poskytnu další informace a domluvím si s Vámi termín prohlídky. Těším se na Vaši zprávu a možnost Vám ukázat tuto skvělou nemovitost osobně.

S pozdravem,

Květa Klimešová

majitelka

Dear prospective tenants in České Budějovice,

Allow me to offer you a unique opportunity to rent a modern 2+kk apartment in a newly built development on 28. října Street. This property is located in a peaceful area, which is ideal for those seeking calm and comfortable living with excellent access to the city center. At the same time, it is a quiet neighborhood.

The apartment is situated on the first floor of a four-story brick building, which offers easy access via an elevator. The total area of the apartment is just under 58 square meters, providing enough space for comfortable and convenient living.

Upon entering the apartment, you will be greeted by a cozy hallway with a built-in wardrobe, leading you to an open living area connected to a separate kitchen. Large windows ensure plenty of natural light with a view of the romantic street and direct access to the extended balcony. The kitchen is equipped with a dishwasher, electric stove, hood, and refrigerator.

The bedroom is divided by a glass opaque partition into two rooms with separate access. The second room can be used as a study or guest room. The bathroom is modernly furnished and equipped with a shower (only a curtain in the photos, supplemented by Kermi glass doors), sink, and toilet. An additional bonus is the balcony with an area of 3.2 square meters, where you can enjoy your morning coffee or evening gatherings with friends while overlooking the street, as well as the built-in wardrobe.

If you like to keep your car safe, there is no need to worry because it is possible to rent a parking space in the courtyard. This will ensure that your car is always secure and within reach. The building also has storage space for bicycles. Upon agreement, it is possible to have a small cute pet move into the apartment.

The apartment is located in close proximity to all amenities, such as shops, restaurants, schools, and public transportation. The city of České Budějovice is known for its beautiful history and offers numerous cultural and social events throughout the year.

If you are interested in this offer and would like to arrange a viewing, please do not hesitate to contact me through messages on this platform. I will gladly provide you with further information and schedule a viewing appointment with you. I look forward to your message and the opportunity to show you this great property in person.

Sincerely,

Květa Klimešová

Owner

Property Characteristics

Listing ID804903
Layout2+kk
Available from14/10/2023
Floor1
EPCC - Úsporná
Užitná plocha58
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 3.2 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot
Wheelchair accessible
Garage

What you will find nearby

Public transportFráni Šrámka
🚶 253 m (3 min)
Post officeČeské Budějovice 4
🚶 617 m (7 min)
ShopAlbert
🚶 312 m (4 min)
Bank
🚶 280 m (3 min)
RestaurantRestaurace Bernard
🚶 155 m (2 min)
PharmacyDr. Max
🚶 441 m (5 min)
SchoolGymnázium J. V. Jirsíka
🚶 238 m (3 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 345 m (4 min)
Sports fieldStěna Lanovka
🚘 1,111 m (3 min)
Playground
🚶 380 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.