Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 64 m² bez realitkyLábkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský Region

Lábkova, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,200

+ Poplatky za službyCZK 3,000


POŽADOVÁNA VRATNÁ KAUCE(NEPLATÍ PRO STUDENTY)!!!Pronajmeme dlouhodobě, kompletně zařízený panelový byt 2+1 ve zvýšeném přízemí. Byt je vymalovaný, nová dlažba, lina včetně plastových oken a žaluzí.V předsíni je malá oddělená komora-dílna(včetně pracovního stolu) či úschovna na kola. Kuchyň je částečně vybavena včetně nádobí, lednice, mrazáku a plynového sporáku s elektrickou troubou. Je klasického panelákového tvaru L, takže umožňuje vytvoření jídelního koutku. Koupelna je vybavena vanou a umývadlem, WC je samostatně. Jedna z místností- obývací pokoj(nová rozkládací sedačka s úložným prostorem + obývací stěna) má samostatný vstup, druhá - ložnice s postelí je přístupná jak z kuchyně tak z předsíně.

U objektu je velmi dobré parkování a v blízkosti se nachází jak MŠ, základní škola,zdravotní a nákupní středisko a je i dobrá dostupnost MHD.Byt nemá vlastní balkon,ale lze užívat společný pro dvě bytové jednotky.V celém domě bylo provedeno zateplení a nová fasáda.

Možno zanechat kabelovou televizi a internet.Po špatné zkušenosti s poslední nájemnicí jsme nuceni požadovat vratnou kauci ve výši dvonásobku nájemného.(v případě studentů kauce nutná není).Upozorňujeme, že v bytě není dovolen pobyt zvířete(pes,kočka) bez předchozího projednání!

Property Characteristics

Listing ID80427
Layout2 bedroom
Floor1
Floor space64
Fully furnishedFully furnished
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.