Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 56 m² without real estatePrague - Ruzyně

Prague - RuzyněPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 3 m² • Terrace 4 m²
Monthly rentCZK 22,500

+ Service chargesCZK 4,600
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 45,000


Mám pro vás skvělou příležitost k pronájmu moderního bytu v právě dokončeném projektu "Byty u Šárky" realizovaném developerem FINEP na Praze 6 v blízkosti lesoparku Šárka. Krásný západní byt o dispozici 2+kk byt se nachází ve vyhledávané lokalitě v dobré dopravní dostupnosti na letiště, do centra i na výpadovky na Karlovy Vary, Plzeň či Chomutov.

DISPOZICE

Byt o dispozici 2kk s orientací na západ se nachází v 5. patře šestipodlažní cihlové budovy s výtahem. Vnitřní plocha bytu činí 52m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt sestává ze 2 pokojů (kuchyň + obývák, ložnice + šatna), koupelny, technické místnosti a předsíně se vstupem do všech pokojů. Kromě vnitřního prostoru nabízí tento byt také příjemnou terasu o ploše 4m2, kde si můžete vychutnat své ranní kávy nebo večerní posezení s přáteli a výhledem na západ slunce nad letištěm. Další výhodou tohoto bytu je garážové stání, které je součástí nemovitosti. Věci, které nutně nepotřebujete v bytě, lze uschovat do uzamykatelné komory v prostoru garáží o rozloze 2,6m2.

VYBAVENÍ

Dispozice bytu je velmi praktická a efektivní, ideální pro jednotlivce nebo pár.

Byt je zařízen v moderním stylu s důrazem na kvalitu a vkus. Kuchyň značky Oresi je vybavena spotřebiči značky Candy (anti-frost lednice s mrazákem, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, digestoř).

V ložnici najdete příčku oddělující prostor pro spaní a pro uložení Vašich věcí. Koupelna je moderní a elegantní, s velkou sprchovou vanou a toaletou.

Byt je osazen lustry, plastovými trojskly poskytujími tepelnou i hlukovou izolaci, v pokojích je položena laminátová podlaha značky Pergo a v předsíni, technické místnosti a koupelně je dlažba.

V domě je k dispozici kolárna a kočárkárna a v objektu je k dispozici venkovní hřiště pro míčové sporty, venkovní posilovna a dětské hřiště.

Další vybavení je možné po domluvě s nájemníkem.

LOKALITA

Poloha tohoto bytu je ideální pro všechny, kteří hledají klidné a současně dobře dostupné bydlení a zároveň potřebují rychle opustit Prahu autem směrem na západ, případně se často dopravovat na letiště či další lokality v rámci Prahy 6. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody (OC Šestka), restaurace, školy a veřejná doprava.

V blízkosti je autobusová zastávka linek 191 a 225 s možností dopravení na metro B - Stodůlky (20 min), metra A - Petřiny (13 min) či na letiště (13 min). Do konce roku 2023 má být také dokončená tramvajová trať s přímým spojením na metro A - Nádraží Veleslavín, která je prodloužením tratě z Divoké Šárky (více informací zde: https://www.dpp.cz/spolecnost/nove-stavby/tramvajove-trate-a-vozovny/tramvajova-trat-divoka-sarka-dedina).

Velkou výhodou je bezprostřední blízkost lesoparku Šárka, který je pouze 5 minut pěšky.

Pokud hledáte moderní bydlení v novostavbě v prestižní lokalitě, neváhejte a kontaktujte mě prostřednictvím zpráv. Tento byt je ideální pro ty, kteří ocení kvalitu, komfort a pohodlí. Těším se na vaši zprávu a domluvení prohlídky.

I have a great opportunity for you to rent a modern apartment in the newly completed project "Byty u Šárky" by developer FINEP in Prague 6, near Šárka forest park. This beautiful west-facing 2+kk apartment is located in a sought-after area with good transportation access to the airport, city center, and highways to Karlovy Vary, Plzeň, or Chomutov.

LAYOUT

The 2kk apartment with a west orientation is situated on the 5th floor of a six-story brick building with an elevator. The total area of the apartment is 52m2, providing enough space for comfortable living. The apartment consists of 2 rooms (kitchen + living room, bedroom + dressing room), a bathroom, a utility room, and an entrance hall with access to all rooms. In addition to the interior space, this apartment also offers a pleasant 4m2 terrace where you can enjoy your morning coffee or evening gatherings with friends while overlooking the sunset over the airport. Another advantage of this apartment is a garage parking space, which is included in the property. Items that you don't necessarily need in the apartment can be stored in a lockable storage room of 2.6m2 in the garage area.

FURNISHINGS

The apartment layout is very practical and efficient, ideal for individuals or couples. The apartment is furnished in a modern style with an emphasis on quality and design. The kitchen (Oresi) is equipped with all necessary appliances (anti-frost refrigerator with freezer, dishwasher, microwave, hood). In the bedroom, you will find a partition separating the sleeping area from the storage space. The bathroom is modern and elegant, with a large shower and toilet. The apartment is equipped with chandeliers, plastic triple-glazed windows providing thermal and noise insulation, laminate flooring (Pergo) in the rooms, and tiles in the entrance hall, utility room, and bathroom. The building offers a bike storage room and a stroller room, as well as an outdoor sports field, outdoor gym, and children's playground.

LOCATION

The location of this apartment is ideal for those seeking a peaceful and easily accessible living environment while needing quick access to the western outskirts of Prague or frequent transportation to the airport or other locations within Prague 6. There is a wide range of amenities nearby, including shops (OC Šestka), restaurants, schools, and public transportation. The bus stops for lines 191 and 225 are in close proximity, providing transportation to metro B - Stodůlky (20 min), metro A - Petřiny (13 min), or the airport (13 min). By the end of 2023, a tram line connecting directly to metro A - Nádraží Veleslavín, extending from Divoká Šárka, is planned to be completed (more information here: https://www.dpp.cz/spolecnost/nove-stavby/tramvajove-trate-a-vozovny/tramvajova-trat-divoka-sarka-dedina). Another great advantage is the immediate proximity to Šárka forest park, which is only a 5-minute walk away.

Property Characteristics

Listing ID803933
Layout2+kk
Available from22/09/2023
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
Užitná plocha56
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
HeatingCentral

Additional information

Terrace/deck: 4 m²
Basement: 3 m²
Garage
Pets are welcome
Wheelchair accessible
Lift
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportDlouhá míle
\uD83D\uDEB6 382 m (5 min)
Post officePraha 600
\uD83D\uDE98 1,441 m (5 min)
Shop
\uD83D\uDE98 1,513 m (3 min)
BankCitibank
\uD83D\uDE98 4,369 m (8 min)
RestaurantRestaurace na Dědině
\uD83D\uDEB6 585 m (7 min)
PharmacyNa Dědině
\uD83D\uDE98 1,297 m (3 min)
SchoolSOU Dr. Peška, s.r.o.
\uD83D\uDEB6 553 m (7 min)
KindergardenMateřská škola Libocká
\uD83D\uDE98 2,304 m (4 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,704 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 393 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.