Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 200 m² without real estateJahodová, Jablonec nad Nisou - Kokonín, Liberecký Region

Jahodová, Jablonec nad Nisou - Kokonín, Liberecký RegionPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 6 m² • Terrace 30 m²
PriceCZK 10,900,000


Nabízíme slunný rodinný dům s JZ orientací, po citlivé, kompletní rekonstrukci. Dům se nachází na úžasném místě ve velmi klidné okrajové části Jablonce nad Nisou - Kokonín. V místě jsou ve vzdálenosti (500m) veškeré služby, ZŠ, MŠ, MHD, sjezd na rychlostní komunikaci na Prahu. Nedaleko od domu začínají turistické cesty směr Černá Studnice a cyklisticky zajímavé trasy (Maršovice, Dalešice, Pěnčín)…

Pozemek má celkovou rozlohu 796m2, zastavěná plocha 176m2 .

Dispozice domu:

1.Patro: vstup z parkoviště do prostorné chodby se šatnou, pokračuje centrální chodba se schodištěm do 2. patra i přízemí, centrální místnost – kuchyň s obývacím pokojem s přípravou pro venkovní terasu, krbová kamna, krásný výhled do zahrady. Atypická koupelna s přípravou pro pračku se sušičkou, dvěma umyvadly, sprchovým koutem, vanou a WC.

2.Patro: chodba s šatnou, 3 pokoje / ložnice s krásným výhledem do přírody, WC s bidetovou sprškou. Jedná se o útulné prostory, kde jsou zachované trámy. Z chodby je možný vstup po výsuvném schodišti na prostornou půdu.

Přízemí: chodba, centrální pokoj s přípravou pro kuchyňskou linku se vstupem na prostornou terasu a zahradu - tento prostor lze využít variabilně jako obývací prostor s kuchyní či jako byt pro studenta nebo seniora, ale i jako luxusní kancelář. V přízemí se dále nachází veškeré technické zázemí - technická místnost (prádelna - příprava pro pračku a sušičku), kotelna, koupelna se sprchovým koutem, WC, příprava pro saunu, spižírna a zádveří pro oddělený vstup ze zahrady.

Zahrada: z přízemí je vstup z domu na prostornou terasu, která navazuje na skalku, která je osázena tak, aby byla bezúdržbová. Zahrada má dva vzrostlé stromy, které poskytují příjemný stín. Celá zahrada je oplocená a obklopená vzrostlými cypřiši, což zajišťuje maximální soukromí. Na zahradě se nachází prostorná kolna, která je určena pro uskladnění zahradní techniky.

Parkování: před domem je prostor pro dvě auta + boční parkoviště pro 1-2 vozy a vjezd na zahradu.

Kanalizace je řešena vlastní domovní ČOV. Dům má vlastní studnu. Vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel. Přízemí je vytápěno podlahovým teplovodním topením, další patra radiátory. Obě koupelny jsou vytápěny teplovodním podlahový topením a v případě potřeby i elektrickým roštem nebo jen žebříky. Topení je možné ovládat dálkově přes aplikaci. V přízemí i v 1.patře je příprava pro krb či krbová kamna. Pokud nebude vyhovovat kondenzační plynový kotel, dům má přípravu pro jednoduchou montáž tepelného čerpadla i fotovoltaiky. V domě jsou komplet nové rozvody slaboproudu a antén. Bezpečnost je řešena nerozbitnými skly v přízemí a dálkově ovládaným alarmem a kamerovým systémem.

Dům je vybaven venkovním osvětlením.

V celém domě jsou kvalitní interiérové dveře, okna, vinylové podlahy a dlažba, obklady, dřevěné schody, parapety.

Dům má úžasnou atmosféru a je řešen prakticky a nadčasově s variabilní možností využití a dalších úprav dle přání nových majitelů. RK prosím nevolat. Děkuji

Property Characteristics

Listing ID803904
Layout5+kk
Available from22/09/2023
ConditionVery good
Building typeBrick
DesigneLuxurious
Užitná plocha200
Fully furnishedPartly
Plot space796
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 30 m²
Parking
Basement: 6 m²
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKokonín, pošta
🚶 376 m (5 min)
Post officeJablonec nad Nisou 8
🚶 482 m (6 min)
ShopPotra
🚶 405 m (5 min)
BankFio banka Jablonec n. N.
🚘 3,340 m (6 min)
RestaurantMotorest Unisof
🚘 1,229 m (2 min)
PharmacyBenu
🚘 3,340 m (6 min)
SchoolZŠ Vrkoslavice
🚘 1,402 m (3 min)
Kindergarden
🚘 1,290 m (2 min)
Sports fieldAtletická hala
🚘 3,121 m (5 min)
Playground
🚘 1,485 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.