Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 65 m² without real estateTáborská, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský Region

Táborská, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 5.1 m² • Cellar 4.7 m²
Monthly rentCZK 13,500

+ Service chargesCZK 2,300
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 27,000


Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v klidné části města. Byt o dispozici 2+kk se nachází v krásné cihlové budově ve velmi dobrém stavu. Je částečně vybavený a disponuje energetickým štítkem B.

Byt se nachází v 1. patře čtyřpodlažní budovy. Je vhodný pro 2 osoby. Stanete se prvním nájemcem - byt je proto ve vynikajícím stavu a nabízí prvotřídní kvalitu použitých materiálů. U domu je také k dispozici parkovací místo, v suterénu prostorný sklep.

V bytě se nachází prostorný obývací pokoj s otevřenou kuchyní, která je částečně vybavená sporákem, troubou, digestoří a mikrovlnou troubou. Dále v bytě najdete útulnou ložnici s velkým oknem do zeleně, která je ideální pro odpočinek po náročném dni. Koupelna je laděna ve světlých barvách, disponuje sprchovým koutem, toaletou, LED zrcadlem a přípojkou na pračku. Byt nabízí také krásný balkón s podlahou z tropického dřeva, kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo večerní posezení s přáteli.

V okolí této nemovitosti najdete občanskou vybavenost: školu, školku, dětské a sportovní hřiště a dobré spojení s centrem města (autobus 1 minutu, vlak 3 minuty). Město Kutná Hora je známé svými historickými památkami a atmosférou. Je to skvělé místo pro ty, kteří chtějí žít v klidném prostředí s přístupem ke všem potřebným službám. Lokalita Vrchlice je obklopena zelení, lesy a naučnými stezkami. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv.

Prosím, zanechte mi také základní informace o sobě jako nájemci. Rád vám následně poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky.

skyvajakub@gmail.com, 774 616 994

Property Characteristics

Listing ID803754
Layout2+kk
Available from27/11/2023
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Balcony: 5.1 m²
Parking
Basement: 4.7 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportKutná Hora, Vrchlice, V Cihelně
🚶 51 m (1 min)
Post officeKutná Hora 6
🚘 1,975 m (4 min)
ShopStředovy Pekárny
🚘 3,079 m (6 min)
BankUniCredit Bank
🚘 2,040 m (5 min)
RestaurantRestaurace V Ruthardce
🚘 2,010 m (5 min)
PharmacyLékárna U Jednorožce
🚘 1,858 m (4 min)
SchoolZŠ Žižkov
🚘 1,238 m (2 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,031 m (5 min)
Sports fieldTenisový klub
🚘 1,460 m (4 min)
Playground
🚶 289 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.