Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 210 m² without real estateU cukrovaru, Mladá Boleslav - Čejetice u Mladé Boleslavi, Středočeský Region

U cukrovaru, Mladá Boleslav - Čejetice u Mladé Boleslavi, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped
PriceCZK 7,900,000


Vážení zájemci o nemovitost,

rád bych vám představil jedinečnou nabídku na prodej domu v Mladé Boleslavi. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný a dobře vybavený dům s plochou 210 metrů čtverečních.

Dům se nachází na ulici U cukrovaru v klidné části Mladé Boleslavi. Jeho dispozice je 4+1, což znamená, že se skládá z čtyř samostatných pokojů a prostorného obývacího pokoje. Dům je postaven z cihel a nachází se v dobrém stavu, což zaručuje dlouhou životnost a minimální náklady na údržbu.

Vybavenost domu je velmi dobrá, protože je kompletně zařízený. Nemusíte se tedy starat o nákup nového nábytku či spotřebičů. Dům je vybaven vším, co potřebujete pro pohodlné bydlení.

Pokud jde o energetickou náročnost budovy, je zařazena do třídy E. To znamená, že se jedná o energeticky úspornou nemovitost, která vám ušetří na energiích a sníží vaše náklady.

Dům je situován na pozemku o rozloze 200 metrů čtverečních. Sice nemáte možnost parkování přímo na pozemku, ale v blízkosti domu je dostatek parkovacích míst. Garáž také není součástí nemovitosti, ale v případě zájmu je možné si ji pronajmout v okolí.

Tato nemovitost není novostavbou, ale to neznamená, že není ve skvělém stavu. Majitel se o ni pečlivě stará a pravidelně provádí údržbu.

V domě se nenachází výtah, ale pokud nemáte potíže se schody, není to žádný problém.

Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Můžeme se domluvit na termínu, který vám vyhovuje. Můžete mi poslat zprávu přes tuto komunikační platformu a já vám co nejdříve odpovím.

Těším se na vaši zprávu a doufám, že se brzy setkáme při prohlídce této skvělé nemovitosti.

Property Characteristics

Listing ID803583
Layout4+1
Available from01/01/2024
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha210
Fully furnishedFully furnished
Plot space200
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportČejetičky, most
🚶 171 m (2 min)
Post officeMladá Boleslav 1
🚘 3,102 m (8 min)
ShopCOOP
🚘 2,262 m (4 min)
BankČSOB
🚘 3,600 m (9 min)
RestaurantU Hradu
🚘 3,626 m (10 min)
PharmacyLékárna Centrálka
🚘 3,652 m (11 min)
School4. ZŠ T. G. Masaryka
🚘 1,406 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,258 m (4 min)
Sports field
🚶 316 m (4 min)
Playground
🚘 2,228 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.