Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 64 m² without real estateKšírova, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský Region

Designed for roommates
Kšírova, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking • Balcony 5 m²
Monthly rentCZK 5,000

+ Service chargesCZK 1
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 2,000


Mám tu pro vás skvělou nabídku! Pronajmu pokoj se dvěma lůžky v útulném slunném bytě 3+1 v dobrém stavu v cihlovém RD. Tento prostorný byt je vybavený a nachází se na prvním podlaží jednopodlažního domu. Celková plocha bytu je 64 metrů čtverečních. K dispozici máš svůj pokoj se dvěma lůžky ( cena za lůžko 6000 Kč) , prostorný obývací pokoj, vybavenou kuchyň, koupelnu s vanou a WC. WIFI v ceně.

Byt se nachází na adrese Kšírova 254, v krásném městě Brno. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přitom dobře dostupné bydlení. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace.

V bytě je možnost spolubydlení, takže je ideální pro skupinu přátel a studenty. Parkování je také zajištěno, takže si nemusíte dělat starosti s hledáním místa pro své vozidlo.

Máte-li tedy zájem o klidné bydlení bez omezení, je tento byt pro vás ideální volbou.

K dispozici je také balkón o ploše 5 metrů čtverečních, kde si můžete užívat slunečného počasí a relaxovat po náročném dni.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu nebo chcete získat další informace, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv nebo telefonu. Ráda vám poskytnu veškeré potřebné informace a domluvím si prohlídku, která vám umožní se přesvědčit o výhodách tohoto bytu na vlastní oči.

Nabídka je aktuální, takže neváhejte a ozvěte se co nejdříve. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné a prostorné bydlení v klidné lokalitě. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi při prohlídce!

I have a great offer for you! I am renting a room with two beds in a cozy sunny apartment 3+1 in good condition in a brick family house. This spacious apartment is furnished and located on the first floor of a single-story house. The total area of the apartment is 64 square meters. You have your own room with two beds (price per bed is 6000 CZK), a spacious living room, equipped kitchen, bathroom with a bathtub, and a toilet.

The apartment is located at Kšírova 254, in the beautiful city of Brno. This location is ideal for those who are looking for peaceful yet well-connected living. You will find all the amenities in the vicinity, such as schools, kindergartens, shops, and restaurants.

The apartment offers the possibility of co-living, making it ideal for a group of friends or students. Parking is also provided, so you don't have to worry about finding a spot for your vehicle.

If you are interested in peaceful living without restrictions, this apartment is the perfect choice for you.

There is also a balcony with an area of 5 square meters, where you can enjoy the sunny weather and relax after a busy day.

If you are interested in viewing this apartment or want to get more information, please don't hesitate to contact me via messages or phone. I will gladly provide you with all the necessary information and arrange a viewing that will allow you to see the advantages of this apartment with your own eyes.

The offer is up-to-date, so don't hesitate and get in touch as soon as possible. This apartment is a great opportunity for those who are looking for comfortable and spacious living in a peaceful location. I am looking forward to your message and to meeting you during the viewing!

Property Characteristics

Listing ID803189
Layout3+1
Available from19/09/2023
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha64
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCF - Velmi nehospodárná

Additional information

Balcony: 5 m²
MHD 2 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportKšírova
🚶 162 m (2 min)
Post officeBrno 19
🚘 990 m (2 min)
ShopVorwerk CS k.s.
🚶 644 m (8 min)
BankČSOB
🚘 4,413 m (9 min)
RestaurantBy The Way
🚶 570 m (7 min)
PharmacyLékárna Spielberk
🚘 4,392 m (9 min)
SchoolScio škola
🚘 869 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Hněvkovského
🚘 1,370 m (4 min)
Sports field
🚶 550 m (7 min)
Playground
🚶 762 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.