Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 60 m² without real estateTřída Jiřího Pelikána, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký Region

Třída Jiřího Pelikána, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký RegionPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 5.3 m²
PriceCZK 5,100,000Save CZK 220,000CZK 5,320,000


Vítejte v inzerátu na prodej této úžasné nemovitosti v Olomouci!

Mám tu pro vás skvělou nabídku - prostorný a moderní byt 2+kk v nízkoenergetické rezidenční novostavbě. Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo mladou rodinu, která hledá moderní a komfortní bydlení.

Byt se nachází v prvním podlaží budovy s výtahem a bezbariérovým vchodem. Celková plocha bytu činí 60 metrů čtverečních. Součástí je velká předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC a balkón o výměře 5,3 metrů čtverečních. Byt je orientovaný na jih. Je rohový a tudíž více osvětlený.

Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s praktickými prvky jako například elektrické vysouvání odpadkového koše nebo dotykové ovládání osvětlení linky. Kuchyňská deska je z kvalitního a tlakově tvrzeného materiálu. Okna jsou vybavena vnitřními žaluziemi a ve všech pokojích je položena kvalitní italská dlažba Porcelanosa. Pokoje jsou pak odděleny interiérovými bezfalcovými dveřmi Barausse. V bytě je zavedeno nastavitelné nucené větrání. V ložnici se nachází detektor CO2, který spíná ventilátor a spolu s podtlakovým systémem v oknech hlídá jeho optimální hladinu v místnost. V bytě zavedeny rozvody internetu a TV.

Součástí komplexu je dětské hřiště (cca 200m), areál je od veřejné komunikace oddělen plotem a vstupem na čip. V suterénu domu se nachází společná kočárkárna.

Poloha nemovitosti je výhodná. Nachází se v klidné lokalitě, zároveň však s výbornou dostupností jak do centra, tak na dálnici.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chcete se dozvědět více informací nebo si ji prohlédnout, neváhejte mě kontaktovat. Můžeme se domluvit na termínu prohlídky a já vám rád odpovím na všechny vaše dotazy.

Těším se na vaši zprávu a doufám, že brzy budete moci nazvat tento úžasný byt svým domovem!

Welcome to the advertisement for the sale of this amazing property in Olomouc!

I have a great offer for you - a spacious and modern 2+kk apartment in a low-energy residential new building. This apartment is ideal for individuals, couples, or young families looking for modern and comfortable living.

The apartment is located on the first floor of a building with an elevator and barrier-free entrance. The total area of the apartment is 60 square meters. It consists of a large hallway, a living room with a kitchenette, a bedroom, a bathroom with a toilet, and a balcony measuring 5.3 square meters. The apartment is south-facing. It is a corner apartment and therefore more illuminated.

The apartment is equipped with a modern kitchen with practical features such as electric pull-out waste bin and touch control lighting. The kitchen countertop is made of high-quality and pressure-tempered material. The windows are equipped with internal blinds, and high-quality Italian Porcelanosa tiles are laid in all rooms. The rooms are separated by interior seamless doors from Barausse. The apartment has adjustable forced ventilation. The bedroom has a CO2 detector that activates a fan and, together with the negative pressure system in the windows, monitors its optimal level in the room. The apartment has internet and TV connections.

The complex includes a children's playground (approx. 200m), and the area is separated from public roads by a fence and chip access. There is a shared stroller room in the basement of the building.

The location of the property is advantageous. It is located in a quiet area, but with excellent access to both the city center and the highway.

If you are interested in this property and would like to learn more information or view it, do not hesitate to contact me. We can arrange a viewing appointment, and I will be happy to answer all your questions.

I look forward to your message and hope that you will soon be able to call this amazing apartment your home!

Property Characteristics

Listing ID802390
Layout2+kk
Available from01/12/2023
Floor1
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha60
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Balcony: 5.3 m²
Lift
Wheelchair accessible
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportGymnázium Hejčín
🚶 378 m (5 min)
Post officeOlomouc 4
🚘 944 m (3 min)
Shop
🚶 665 m (8 min)
BankKB
🚶 621 m (7 min)
RestaurantStodola
🚶 811 m (10 min)
PharmacyLékárna V Ušáku
🚘 1,166 m (4 min)
SchoolZákladní škola profesora Vejdovského
🚶 762 m (9 min)
KindergardenMateřská škola U Sila
🚶 667 m (8 min)
Sports field
🚶 728 m (9 min)
PlaygroundHřiště Balbínova
🚘 1,076 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.