Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale • 132 m² without real estatePalackého, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Palackého, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region
PriceCZK 6,990,000


Byt v historické cihlové zástavbě z konce 19.století, 3min. chůze od Horního náměstí.

Nachází se v 2. poschodí ze dvou, s okny jak do ulice Palackého, tak do dvora vnitrobloku; je velmi světlý. Byt nyní rozdělen do dvou samostatných jednotek. Součástí je balkon. Celková užitná plocha 132m2 včetně balkonu.18% spoluvlastnický podíl na celé nemovitosti.

V letech 2006-2009 prošel byt kompletní, citlivou rekonstrukcí (nové rozvody vody, odpadu, elektřiny, nový systém vytápění plynem s instalacemi umožňujícími alternativní vytápění dřevem, ohřev užitkové vody zajišťuje nezávisle plyn. bojler, zrestaurování hist. oken a jejich doplnění replikami původních otevíracích prvků, osazených dvojitými, tepelně a zvukově izolačními, skly ditherm, osazení dveřních otvorů dvoukřídlými dřevěnými dveřmi, na podlaze částečně nové, částečně původní zrestaurované dubové a buk. vlysy, vybudování dvou koupelen).

Dispozičně je byt nyní rozdělen do dvou samostatných jednotek.

První z nich se skládá ze dvou místností o velikosti cca 32m2 každá, z nichž v jedné se nachází kuchyňský kout. Dále je zde koupelna s podlahovým vytápěním, se sprch. koutem, umývadlem a záchodem. Každá z místností má dvě velká okna orientovaná na severovýchod. Okna jsou opatřena kovanými garnýžemi se závěsy.

Druhé křídlo, s okny směrem jihozápadním do dvora, je rozděleno do dvou místností o velikosti cca 25m2 a 14m2; v menší z nich se nachází kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči. Dále je jeho součástí koupelna s podlahovým vytápěním, s vanou, umývadlem a záchodem, komora a balkon. Mezi oběma křídly se nachází vstupní hala s vlastním záchodem. V bytě jsou TV, SAT, datové a tel. rozvody a zásuvky.

Dům má novou fasádu do dvora a je zadána rekonstrukce historické fasády do ulice. Nad bytem jsou půdní prostory, které je možno po dohodě se spoluvlastníky odkoupit a využít k rozšíření bytu.

Dům je ve spoluvlastnictví majitelů sedmi bytů a jednoho nebytového prostoru. K nabízenému bytu se váže největší spoluvlastnický podíl na domu. Pro další informace, prosím, pište.

Uvedená cena je orientační. Byt bude prodán nejvyšší nabídce.

Případné prohlídky bytu proběhnou v předem stanovených termínech v měsíci únoru. Mimo tyto termíny bude prohlídka možná za poplatek 500,- Kč.

Property Characteristics

Listing ID80206
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
RisksPrověřit »
Užitná plocha132
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.