Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 68 m² without real estateJ. Opletala, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský Region

Reserved
J. Opletala, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 1.5 m² • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 300
+ Utility chargesCZK 6,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k pronájmu prostorný byt, který je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné části Českých Budějovic.

Tento byt je o velikosti 3+1 a nachází se v panelové budově na sedmém podlaží z osmi. Celková plocha bytu činí 68 metrů čtverečních, takže vám poskytne dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Stav bytu je dobrý, provedena částečná rekonstrukce elektrických rozvodů, koupelny a wc. Byt je částečně vybaven, takže si ho můžete přizpůsobit podle svých představ. V domě je výtah.

Jednou z největších výhod tohoto bytu je jeho skvělá poloha. Nachází se na adrese J. Opletala 824/71, v klidné části Českých Budějovic. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a tiché bydlení, ale zároveň chtějí mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. V okolí najdete veškeré potřebné služby, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a veřejnou dopravu.

Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba, která vás zavede do všech místností - komory, obývacího pokoje, kuchyně a první ložnice. Druhá, menší, ložnice se pak nachází za kuchyní. Obě ložnice jsou neprůchozí. K dispozici je také balkón o ploše 1,5 metru čtverečních, na který je vstup z kuchyně. K bytu patří také sklep o ploše 2 metry čtverečních, kde můžete uskladnit spoustu svých věcí.

Pokud byste o nemovitosti potřebovali více informací a chtěli byste si prohlédnout tuto úžasnou nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv nebo na telefonu 720 571 751. Rád vám poskytnu další informace a domluvím s vámi prohlídku.

I offer for rent a spacious apartment that is ideal for those looking for comfortable living in a quiet part of České Budějovice.

This apartment has a size of 3+1 and is located in a panel building on the seventh floor out of a total of eight. The total area of the apartment is 68 square meters, so it will provide you with enough space for comfortable living. The condition of the apartment is good, partial reconstruction of electrical wiring, bathroom and toilet has been done. The apartment is partially furnished, so you can customize the interior according to your preferences. There is an elevator in the building.

One of the biggest advantages of this apartment is its excellent location. It is located at J. Opletala 824, in a quiet part of České Budějovice. This location is ideal for those looking for peaceful and quiet living, but at the same time want to have all the amenities within reach. In the vicinity, you will find all the necessary services, such as schools, kindergartens, shops, restaurants, and public transport.

Upon entering the apartment, you will be welcomed by a spacious hallway that leads to all the rooms - storage room, living room, kitchen, and the first bedroom. The second, smaller, bedroom is located behind the kitchen. There is also a balcony with an area of 1.5 square meters, which is accessed from the kitchen. The apartment also includes a cellar with an area of 2 square meters, where you can store all your belongings.

If you need more information about the property and would like to view this amazing property, do not hesitate to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing with you.

Property Characteristics

Listing ID802036
Layout3+1
Available from11/09/2023
Floor7
Building typePrefab concrete
Užitná plocha68
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony: 1.5 m²
Lift
Basement: 2 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 173 m (2 min)
Post officeČeské Budějovice 12
🚶 331 m (4 min)
ShopPlus
🚶 370 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚶 552 m (7 min)
RestaurantNa Větrné
🚶 224 m (3 min)
PharmacyLékárna Šumava
🚶 393 m (5 min)
SchoolZŠ Oskara Nedbala
🚶 337 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Jana Opletala
🚶 302 m (4 min)
Sports fieldHokejové centrum Pouzar
🚶 487 m (6 min)
Playground
🚶 99 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.