Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² without real estateKurta Konráda, Prague - Libeň

Kurta Konráda, Prague - LibeňPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Cellar 5 m² • Terrace 5.5 m²
Monthly rentCZK 16,500

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 33,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 1+kk nacházející se v nově vybudované rezidenci Harfa Design Residence v prestižní lokalitě v Praha 9 - Libeň. (Byt je volný od 25 února 2024 nastěhování dle dohody)

Jedná se o moderní bytovou jednotku s podlahovým topením, rekuperací, recepcí s ostrahou.

Dopravní dostupnost rezidence Harfa Design Residence je bezkonkurenční. Přímo před domem je zastávka tramvají linek 8, 25 a 92. Stanice metra B Českomoravská je jen 4 minuty pěšky. Vlakové nádraží Libeň je v přímé blízkosti. Cesta do centra zabere pouze 10 minut. Designový bytový dům se nalézá přímo vedle obchodního centra Galerie Harfa a poblíž polikliniky Vysočany.

Bytová jednotka s podlahovou plochou 34 m2 se nachází v 8. NP. K bytu naleží sklep a velký balkón. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, který je vybaven novou značkovou vestavěnou kuchyňskou linkou včetně kvalitních spotřebičů. V koupelně je sprchový kout, WC a pračka. Ostatní vybavení dle domluvy. Cena bytu je 16500 Kč/měs + poplatky cca 3500Kč/měs. Očekávám kauci ve výši 33 000 Kč. Byt je vhodný i pro studující nebo pracující pár. V bytě je sklopná postel - velice to šetří místo. Pokud máte zájem si pronajmout i garážové stání - to lze dohodnout za cca 2500 Kč/mes navíc.

Prosím - zájemce si chci dobře vybrat - zájemci prosím pošlete mi Váš životopis + informaci o současném zaměstnání.

Prohlídky budou tuto neděli 25/2 mezi 10 00 a 12 00.

I offer for long-term rent from the direct owner (you don't pay any commission) a new apartment with 1+kk layout located in the newly built Harfa Design Residence in the prestigious location of Prague 9 - Libeň. (The apartment is available immediately - move in possible from 25/2 Pr according to agreement)

It is a modern apartment unit with underfloor heating, ventilation, and reception with security.

The transportation accessibility of Harfa Design Residence is unbeatable. There is a tram stop for lines 8, 25, and 92 right in front of the building. The Českomoravská metro station (line B) is only a 4-minute walk away. Libeň train station is in close proximity. The journey to the city center takes only 10 minutes. The design apartment building is located right next to the Galerie Harfa shopping center and near the Vysočany polyclinic.

The apartment unit with a floor area of 34 m2 is located on the 8th floor. The apartment includes a cellar and a large balcony. The unit has a spacious living room equipped with a new branded built-in kitchen including quality appliances. The bathroom has a shower, toilet, and washing machine. Other furnishings by agreement. The price of the apartment is 16500 CZK/month + utilities approximately 3,500CZK/month. I expect a deposit of 33 000 CZK. The apartment is suitable for students or working couples. There is a folding bed in the apartment - it saves a lot of space. If you are interested in renting a garage parking space, it Van be arranged for additional 2500 CZK

Property Characteristics

Listing ID801673
LayoutStudio
Available from09/09/2023
Floor8
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha35
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building typeOther
AgeUp to 10 years

Additional information

Terrace/deck: 5.5 m²
MHD 1 minute on foot
Basement: 5 m²

What you will find nearby

Public transportOcelářská
🚶 54 m (1 min)
Post officePraha 8
🚘 950 m (2 min)
Shopmeatpoint
🚶 48 m (1 min)
BankEqua Bank
🚶 204 m (2 min)
RestaurantXin Hua
🚶 181 m (2 min)
PharmacyCithara
🚶 184 m (2 min)
SchoolSŠ umělecká a řemeslná
🚶 352 m (4 min)
Kindergarden
🚶 729 m (9 min)
Sports fieldKB5
🚶 320 m (4 min)
Playground
🚶 105 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.