Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 67 m² without real estatePodjavorinské, Prague - Chodov

Reserved
Podjavorinské, Prague - ChodovPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Parking • Cellar 2 m² • Loggia 3 m²
PriceCZK 6,470,000


Rodinné bydlení v "novostavbě" panelového bytu komfortnější než v lecjaké novostavbě? A ještě s výhledy do klidu a zeleně mezi metry Opatov a Háje, u centrálního parku. Ano, je to možné … ostatně posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo po bezbariérové lávce. Vyjdete či novým velkým výtahem vyjedete do 2. patra a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …

… a vstoupit do bytu 3+kk velikosti 62 m2 + k tomu lodžií (3 m2) + 2m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem (25 m2) a ze dvou ložnic (18m2 ideální pro 2 děti a 8 m2 pro ložnici rodičů). Dále je zde prostorná předsíň pro šatní skříně, koupelna, WC. Nákres dispozice bytu i s navrženým rozložením nábytku umítěním zásuvek zašlu na vyžádání. K bytu náleží také sklepní kóje. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Optický kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno, čehož důkazem je rozsah revitalizace. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do nízkých poplatků cca 4.000 Kč + elekřina.

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně, dětských hřišť, na dosah Hostivařského i Milíčovského lesoparku . Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti (mateřské a základní školy, gymnázium, poliklinika, MHD, OC Opatovická). Nakres dispozice s rozmistenim nabytku rad poskytnu emailem. Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky.

I speak also english. Жити сім’єю в панельній квартирі «новобудови» комфортніше, ніж у будь-якій новобудові? І з видом на спокій і зелень між станціями метро Opatov і Háje, біля центрального парку. Так, це можливо ... судіть самі:

Вхід до багатоквартирного будинку здійснюється або класично по сходах, або через безбар’єрний міст. Виходиш або піднімаєшся на новому великому ліфті на 2 поверх і вже майже вдома. Просто відкрийте двері безпеки...

... і зайти в 3+кк квартиру 62 м2 + лоджія (3 м2) + 2 м2 погріб. Квартира складається з вітальні з кухнею та їдальнею (25 м2) та двох спалень (18 м2 ідеально підходить для 2 дітей та 8 м2 для спальні батьків). Також є просторий хол під гардероб, ванна кімната, туалет. На вимогу надішлю креслення планування квартири з запропонованим розташуванням меблів та ящиків. До квартири також входить підвал. В квартирі зроблений капітальний ремонт, тому ви переїжджаєте в «новобудову», де ще ніхто не жив:

• Цегляне ядро ​​житла + реконструкція санвузла

• Нова ліпнина по всій квартирі

• Нова електроінсталяція, включаючи квартирний розподільний щиток

• Бронедвері

• Кухня на замовлення повністю укомплектована технікою

• Оптичний кабель для високошвидкісного інтернету

Житловий будинок належним чином доглянутий, про що свідчить масштаб ревіталізації. Будинок утеплений, вікна замінені на металопластикові зі склопакетами, нові стояки. Наразі все відображається в низьких комісіях приблизно 4000 крон + електроенергія.

Громадські зручності в цьому місці та навколо нього різноманітні та здебільшого в межах пішої досяжності. Навколо будинку є зручна парковка. Він розташований у тихому місці, повному зелені, дитячих майданчиків, недалеко від Hostivařský та Milíčovský лісопарки. У той же час, він знаходиться в безпосередній близькості від усіх громадських зручностей (дитсадки та початкові школи, спортзал, поліклініка, громадський транспорт, OC Opatovická). На електронну пошту надішлю креслення із плануванням нерухомості.Я буду радий надати додаткову інформацію електронною поштою або телефоном.

Property Characteristics

Listing ID800794
Layout3+kk
Available from21/12/2023
Floor2
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha67
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 3 m²
Lift
Basement: 2 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHněvkovského
🚶 188 m (2 min)
Post officePraha 415
🚶 104 m (1 min)
ShopRabit Trhový Štěpánov
🚶 181 m (2 min)
BankČSOB
🚘 2,564 m (7 min)
RestaurantJihoměstský pivovar
🚶 251 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 204 m (2 min)
SchoolZŠ Mikulova
🚶 432 m (5 min)
KindergardenMŠ Vejvanovského
🚶 46 m (1 min)
Sports field
🚶 787 m (9 min)
Playground
🚶 218 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.