Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 135 m² without real estateZakšínská, Prague - Střížkov

Reserved
Zakšínská, Prague - StřížkovPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 5 m² • Terrace 15 m²
Monthly rentCZK 45,000

+ Service chargesCZK 10,000
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 80,000


římý majitel nabízí k pronájmu byt o velikosti 4kk

K dlouhodobému podnájmu nabízíme moderní byt o dispozici 4+Kk, s čistou podlahovou plochou 119 m2 a terasou 15 m2, která má screen Roll a markýzu pro útulné a soukromé posezení. V zimě je k dispozici elektrický ohřívač. Byt se nachází v 6. patře cihlové novostavby z roku 2015 s výtahem. K bytu náleží zděný sklep o rozměru 5m2 a 2. garážová stání v -1NP a -2NP. Byt se nabízí částečně vybavený.

 

V bytě jsou instalované dálkově ovládané předokenní žaluzie, které lze naprogramovat na přesný čas otevirání. Dále je zde zavedená klimatizace a Screen Roll, což umožňuje v ložnici a dětském pokoji nastavit blackout pro lepší spánek. Byt je napojený na ochrannou službu Jablotron, lze též přihlásit i sklepní kojí. Byt je situovaná do klidného vnitrobloku bez dětského hřiště a dalšího ruchu.

Z obývacího pokoje je vstup na terasu a do kuchyně. Luxusní kuchyně HANAK v bílém lesklém designu disponuje lednicí, myčkou nádobí Miele, indukční varnou deskou Miele, parní troubou Miele, digestoří a mrazákem zvlášť.

V ložnice je vystavena skříň a samostatný sprchový kout s WC Laufen. V koupelnách je velkoformátová dlažba. Další prostorná koupelna je přístupná z chodby a ma velkou vanu, dvojumyvadlo a spoustu místa pro kosmetiku.

Dětské pokoje mají taktéž vestavěné skříně pro maximální pohodli a využití skladových prostor.

Šatna o velikosti 2,5 je vystavená na míru. V předsíni nalezneme vestavěnou šatní skříň s osvětlením. Další WC je vybaveno pračkou se sušičkou.

Vytápění a ohřev vody dálkový.

 

Dům se nachází ve vynikající lokalitě. Metro Střížkov je vzdáleno pouhých 7 minuty pěšky, obchodní centrum Letňany 10 minut autem. V bezprostředním okolí domu se nachází, potraviny, pošta, poliklinika, škola a školka. Krásný Park Přátelství nabízí spoustu aktivit a společenských události.

 

Byt je dostupný k nastěhování ihned.

 

Celkové měsíční poplatky se sestávají z nájmu (45.000,- Kč) a zúčtovatelných poplatků (10.000,- Kč). Poplatky zahrnují internet, úklid domu, topení, teplou vodu, výtah a jiné. Jistina činí 80.000,-Kč, byt je v osobním vlastnictví majitele, provize za zprostředkování ani žádné další poplatky se neplatí.

Property Characteristics

Listing ID800284
Layout4+kk
Available from31/08/2023
Floor6
EPCC - Úsporná
Užitná plocha135
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 15 m²
Lift
MHD 4 minutes on foot
Basement: 5 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportPoliklinika Prosek
🚶 327 m (4 min)
Post officePraha 9
🚘 1,706 m (5 min)
ShopSamoobsluha
🚶 192 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,489 m (4 min)
RestaurantMOBYDICK
🚶 641 m (8 min)
Pharmacy
🚶 477 m (6 min)
SchoolZŠ Novoborská
🚶 558 m (7 min)
KindergardenMŠ Šluknovská 328
🚶 435 m (5 min)
Sports fieldTJ Střížkov
🚘 1,636 m (4 min)
Playground
🚶 125 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.