Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 59 m² without real estateUkrajinská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region

Ukrajinská, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 3 m² • Loggia 3 m²
PriceCZK 2,749,000


Prodám Byt V Ostravě-Porubě, Ul.Ukrajinská. Byt. jednotka se nachází v 5.Np. z 8.Np., v panelovém domě po rekonstrukci (tzn. nová fasáda, plastová okna, střecha, interní rozvody, nový výtah-bezbariérový, kamery). Byt je umístěn v pěkném prostředí obklopen stromy a zelení, dále je velice vhodně umístěn, co se týče dostupností MHD, 2 min. pěšky se nachází autobusová a tramvajová zastávka a při tom dům je v dostatečné vzdálenosti od hluku rušné cesty.U domu je dostatek parkovacích míst.V okolí se také nachází škola, školka, hřiště, restaurace a kousek nákupní centrum Oc-galerie, Kauflandu, Lídl, atd…Kousek vedle domu je příjemná restaurace s venkovním posezením.Byt prošel celkovou rekonstrukcí tzn. ( zděné jádro z ytongu, nová kompletní elektroinstalace v bytě, každý spotřebič má nyní vlastní okruh, včetně přepětí, nové SDK stropy, plovoucí podlaha s funkcí AquaStop v celém bytě, nové omítky, osvětlení, dveře vč. obložek, obklady, sanita, atd..). Vše je nové, nepoužité.Byt je aktuálně nabízen bez kuchyňské linky, ta se bude instalovat během září. Ve fotografiích je použita podobná kuchyňská linka, která bude v bytě instalována. V bytě je lodžie přístupná z obývacího pokoje a druhá lodžie je přístupná z chodby u vchodových dveří do bytu ( mezipatro ). Dále k bytu náleží dva sklepní prostory. Nízké měsíční náklady na bydlení, pouze 3200,- včetně fondu oprav-bez energií- hradí si každý sám dle vlastní spotřeby. PENB budovy je "C" úsporná. Nemám zájem o RK ani o zprostředkování služeb.Byt je v osobním Vlastnictví, tudíž lze jednoduše čerpat na byt třeba hypotéku.

Property Characteristics

Listing ID800052
Layout2 bedroom
Available from30/08/2023
Floor5
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha59
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 3 m²
Lift
Basement: 3 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportTřebovická
🚶 154 m (2 min)
Post officeOstrava 36
🚘 1,286 m (3 min)
ShopHruška
🚶 393 m (5 min)
BankKomerční banka
🚶 628 m (8 min)
RestaurantRestaurace Parlament
🚶 135 m (2 min)
PharmacyAve
🚶 596 m (7 min)
SchoolZŠ Ukrajinská
🚶 167 m (2 min)
KindergardenMŠ Ukrajinská
🚶 84 m (1 min)
Sports field
🚘 3,554 m (6 min)
Playground
🚶 803 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.