Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 85 m² bez realitkyBřevnovská , Prague - Břevnov

Břevnovská , Prague - BřevnovPartially equipped
Monthly rentCZK 14,900

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Nabízíme pronájem krásného, slunného bytu 3+kk (85m) v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze 6 - na Břevnově. Novostavba 2001, s výtahem. Obývací pokoj 31m, ložnice 14m, dětský pokoj 12m, kuchyňský kout 7m, předsíň 11m, komora 3m, koupelna 4,3m a WC 1,7m. Nadstandardní materiály - dřevěné plovoucí podlahy ve všech pokojích, kuchyň masiv - po renovaci. Dlažba v kuchyni, na WC, v koupelně, předsíni a komoře. Byt částečně zařízen - vestavěné skříně v ložnicích a v předsíni, manželská postel, koupelnový nábytek. Kuchyň vybavena značkovými vestavnými spotřebiči (kombinovaná chladnička, vestavný sporák se sklokeramickou deskou, digestoř, myčka na nádobí) a volně stojící mikrovlnou troubou. V domě k dispozici sušárna a kočárkárna a dětské hřiště ve vnitrobloku.

Veškerá občanská vybavenost, MHD tram i bus do 100m. V blízkosti mnoho zeleně i sportovního vyžití - Ladronka, Břevnovský klášter, Hvězda.

Dobré spojení na letiště a na D5(Plzeň), R6(Karlovy Vary) a R7(Chomutov).

Garážové stání přímo v domě již v ceně!

RK NEVOLAT!

We have an offer of a beautiful and sunny apartment 3+kk, situated on 2nd floor of the building from 2001 with elevator. The apartment has almost 85 square meters and consists of two bedrooms (14m2, 12m2), large living room (31m2), furnished kitchen (7m2), bathrooms with a bathtub, separated toilet and small storage. The kitchen is equiped with fridge / freezer, dishwasher, cooker with ceramic hob and microwave owen. Built-in wardrobes in bedrooms.

The apartment is in an excellent location to airport Prague Ruzyně. Tram and bus stop to the Prague center few steps.

The rent also includes parking in the garage and the entrance to garage is directly from the elevator

Property Characteristics

Listing ID79958
Layout3+kk
Floor2
Floor space85
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.