Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 80 m² without real estateOřechová, Kroměříž, Zlínský Region

Ořechová, Kroměříž, Zlínský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage • Balcony 3.1 m² • Cellar 15.1 m²
Monthly rentCZK 8,000

+ Service chargesCZK 4,054
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Byt 3+1, vel. 80m2, v bytovém domě typu Okál. Ulice Ořechová 3025/1, Kroměříž 767 01. Popis bytu: z chodby se vchází do 2 pokojů (dětský pokoj, ložnice) a také na WC, do koupelny, kuchyně i obývacího pokoje. Všechny pokoje mají samostatné vstupy a jsou neprůchozí. Kuchyň s obývacím pokojem navíc spojují další dveře. Okna plastová, s žaluziemi. Dveře i prahy původní. Elektřina i topení zánovní, aj. rozvody. K bytu přísluší 15 m2 velký sklep, který je ve sníženém přízemí domu. K bytu lze zvlášť pronajmout i garáž, vel. 15 m2. Kuchyň má zánovní vynylovou podlahu a 2 roky nové - plně vybavené příslušenství (dřez, vestavná myčka, varná deska, digestoř, vestavná trouba i mikrovlnka) + 5 let starý jídelní stůl a 4 židle (zatím uschované v garáži) + 15 let stará lednice, kterou můžeme z kuchyně na vlastní náklady odstranit. WC má podlahu i stěny z dlažby položené na původních stěnách. Koupelna má nové jádro + je také celá vykachlíčkovaná (velký sprchový kout se sedátkem, vestavné umyvadlo, koupelnový nábytek, topení "žebřík" a pračka /kterou můžeme odvézt/). Koupelna byla rekonstruovaná byla před 8 lety. V chodbě bytu je zánovní vinylová podlaha a v jedné části chodby je 40 let stará vestavná skříň (tu zatím odstranit neplánujeme). V "dětském" pokoji je starý částečně celoplošný koberec a můžeme ho z pokoje odstranit (+ ve sklepě je z tohoto pokoje uschováno příslušenství, což jsou 2 zánovní rozkládací válendy /jedna spíše jako lůžko s polohováním hlavy, druhá válenda spíše jako gauč/ + 30 let starý nábytek. Nájemník může použít nebo na vlastní náklady odstraníme). Obývací pokoj je prostorný, s balkónem. Obývací pokoj má podlahovou krytinu jekor (=plstěný celoplošný koberec, který je místy poškozený - pod jekorem je beton). Jekor je chemicky vyčištěn, je funkční. Kvůli zlepšení vzhledu obývacího pokoje doporučujeme nájemníkům pořídit si koberečky či celoplošný koberec. (V garáži je z tohoto pokoje umístěna 45 let stará obýváková stěna - pokud by byl zájem, může ji podnájemník využít - jinak bude zlikvidována). V ložnici je zánovní celoplošný koberec, asi 10 let staré dvojlůžko s polohovatelnými rošty a matrací + zánovní ""vestavný"" nábytek. (z ložnice skříň odstranit neplánujeme, ale postel můžeme na vlastní náklady odstranit). Byt je nově vymalován + uklizen úklid. firmou. Při podpisu nájemní smlouvy bude vyžadováno složení vratné kauce ve výši dvou nájmů. Požadavky: Nekuřáci. Mazlíčky umožňujeme, ale preferujeme bez. Přednost dostane nájemník, který bude ochoten doložit příjem ze zaměstnání a zvláště bezdlužnost (+ že ani v minulosti nebyl v insolvenci). !! Dodatek-z důvodu bydliště mimo Kroměříž nejsme schopní zájemcům byt ukazovat. Proto byl byt svěřen RK Gate Estate, Ing. Fornůsek, 725 800 285, fornusek@gateestate . https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/3+1/kromeriz-kromeriz-orechova/404399436 .Vše k bytu prosím řešte s Ing. Fornůskem.

Property Characteristics

Listing ID798769
Layout3+1
Available from22/08/2023
Floor1
EPCD - Méně úsporná
HeatingCentral
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typePrefab concrete
Age30 - 50 years
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 3.1 m²
Parking
MHD 1 minute by car
Basement: 15.1 m²
Garage
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportKroměříž, Havlíčkova, točna
🚶 461 m (6 min)
Post officeKroměříž 3
🚘 2,248 m (4 min)
ShopEnapo
🚶 98 m (1 min)
BankFio banka Kroměříž
🚘 2,253 m (5 min)
RestaurantRestaurace U nemocnice
🚘 974 m (2 min)
PharmacyKroměřížská nemocnice - Ústavní lékárna
🚘 839 m (2 min)
SchoolMŠ Zachar
🚘 1,906 m (4 min)
Kindergarden
🚘 3,398 m (5 min)
Sports field
🚘 2,606 m (5 min)
Playground
🚘 3,310 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.