Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 100 m² without real estatePrague - Ruzyně

Prague - RuzyněPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 4.7 m² • Loggia 8.9 m²
Monthly rentCZK 35,000Save CZK 13,000CZK 48,000

+ Service chargesCZK 10,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Pronájem luxusního klimatizovaného bytu 4+kk (100m2) od vlastníka v lokalitě U Šárky

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní klimatizovaný byt o dispozici 4+kk v nově vybudované rezidenční čtvrti U Šárky v Praze 6 Ruzyni. Byt se nachází v 5. (nejvyšším) patře domu č.p. 1168, který je v klidné méně větrné části uvnitř rezidence a nesousedí s hlavní rušnou ulicí Drnovská. Výměra bytu je 100 m2 včetně 8,9m2 lodžie/terasy a jeho součástí je separátní uzamykatelný prostor (komora) o výměře 4,7m2 a k ní přiléhající dvě prostorná parkovací místa v krytém parkovišti v suterénu. Byt, který je připraven ihned k nastěhování, se sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, třech ložnic, dvou koupelen, dvou WC (jedno samostatné a jedno v koupelně) a chodby. Na míru navržená moderní kuchyňská linka z dílny domácího špičkového interierového studia obsahuje vestavěné spotřebiče (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice, digestoř a myčka) a řadu úložný prostor s integrovanou lavici k jídelnímu stolu. Byt je umístěn v severozápadním rohu budovy, z obývacího pokoje a z hlavní ložnice jsou vstupy na lodžii/terasu, která je situována na západ s nebráněným výhledem na dětské hřiště a opodál budovanou konečnou stanici tramvaje. Na všech oknech i dveřích na lodžii/terasu jsou instalovány dálkově ovládané venkovní naklápěcí žaluzie, všechny ložnice jsou vybaveny klimatizačními jednotkami.

Celkové měsíční poplatky se sestávají z nájmu (35.000,- Kč) a zúčtovatelných poplatků (10.000,- Kč). Poplatky zahrnují správu a úklid domu, topení, teplou vodu a elektřinu. Jistina činí 60.000,-Kč, byt je v osobním vlastnictví majitele, provize za zprostředkování ani žádné další poplatky se neplatí.

Lokalita U Šárky byla dokončena v březnu 2023. V její blízkosti se nacházejí dětská hřiště (fotbal, basketbal, volejbal, tenis apod.) s kontrolovaným přístupem pouze pro obyvatele zdejších bytů a venkovní posilovna. Asi 100 m od domu je budována konečná tramvajové trati Divoká Šárka – Dědinská s plánovným zprovozněním v listopadu 2023.

Rent of a luxury air-conditioned apartment 4+kk with from the owner in the location U Šárky

We offer for long-term rent a luxury air-conditioned 4+kk apartment in the newly built residential district U Šárky in Prague 6 Ruzyne. The apartment is located on the 5th (top) floor of building no. 1168, which is in a quiet less windy part inside the residence and is not adjacent to the main busy Drnovská street. The area of the apartment is 100 m2 including an 8.9 m2 terrace and it includes a separate lockable space (chamber) with an area of 4.7 m2 and two spacious parking spaces adjacent to it in the covered parking lot in the basement. The apartment, which is ready for moving in, consists of a living room with a kitchenette, three bedrooms, two bathrooms, two toilets (one separate and one in the bathroom) and a hallway. The custom-designed modern kitchen from the workshop of a top home interior studio contains built-in appliances (induction hob, convection oven, microwave oven, refrigerator, hood and a dishwasher), a range of storage space with an integrated bench for the dining table. The apartment is located in the northwest corner of the building, from the living room and from the master bedroom there are entrances to the terrace, which is situated to the west with an unobstructed view of the children's playground and frther away the tram terminal station. All windows and doors to the terrace are fitted with remote controlled outdoor tilting blinds, all bedrooms are equipped with air conditioning units.

The total monthly fees consist of rent (CZK 35,000) and billable fees (CZK 10,000). Fees include house management and cleaning, heating, hot water and electricity. The down payment is CZK 60,000, the apartment is a personal property of the owner, no agency commission or other fees are payable.

The U Šárky location was completed in March 2023. Nearby there are children's playgrounds (soccer, basketball, volleyball, tennis, etc.) with controlled access only for residents of the local apartments and an outdoor gym. About 100 m from the house, the final tram line Divoká Šárka – Dědinská is being built, scheduled to open in November 2023.

Property Characteristics

Listing ID798150
Layout4+kk
Available from18/08/2023
Floor5
Building typeOther
AgeUp to 10 years
Užitná plocha100
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
HeatingCentral

Additional information

Basement: 4.7 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot
Loggia balcony: 8.9 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportDlouhá míle
🚶 271 m (3 min)
Post officePraha 614
🚘 1,060 m (2 min)
Shop
🚘 1,392 m (3 min)
BankCitibank
🚘 4,733 m (8 min)
RestaurantRestaurace na Dědině
🚶 475 m (6 min)
PharmacyNa Dědině
🚘 1,177 m (3 min)
SchoolSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 442 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Libocká
🚘 2,668 m (5 min)
Sports field
🚘 1,583 m (4 min)
Playground
🚶 282 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.