Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 771 m² without real estateZa Zámkem, Lysá nad Labem, Středočeský Region

Za Zámkem, Lysá nad Labem, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking
PriceCZK 6,090,900Save CZK 848,100CZK 6,939,000


ZLEVNĚNO_Jedná se o pozemek parc.č. 23/40, k.ú. Lysá na Labem, obdélníkového tvaru, o rozloze 771m2, který je vhodný na stavbu rodinného domu. Pozemek je kompletně zasíťovaný, nachází se zde přípojka elektro (s osazeným elektroměrem), vody a kanalizace, k pozemku je vybudován vjezd z veřejné, dopravně neexponované komunikace. Pozemek je dle platného územního plánu zařazen do funkční zóny BI – zóna k bydlení individuální - v rodinných domech, a rozměrovou plochou je v souladu s ÚP pro stavbu rodinného domu, orientace jižním směrem – mírně svažitý terén. Obec má veškerou občanskou vybavenost (několik základních a mateřských škol, novou sportovní halu, supermarket TESCO, Kaufland ve výhledu, lékařské služby, pošta, restaurace, cukrárny, městské parky, zámecký park, dochozí vzdálenost do lesa). Velmi dobrá dostupnost do Prahy – vlak 35 min do centra, PID, bus a dálnice D11(Hradec Králové) a D10 (Mladá Boleslav, Praha Černý Most 20 min).

The land no.23/40, k.ú. Lysá na Labem, rectangular in shape, with an area of 771m2, which is suitable for the construction of a family house. The land is completely netted, there is an electrical connection (with a meter), water and sewerage, the land is built entrance from a public, not exposed to traffic road. The land is according to the valid zoning plan classified in the functional zone BI - zone for individual housing - in family houses, and the size of the area is in accordance with the zoning plan for the construction of a family house, orientation south - slightly sloping terrain. The village has all civic amenities (several primary and kindergarten schools, new sports hall, TESCO supermarket, Kaufland in view, medical services, post office, restaurants, confectionery, city parks, castle park, walking distance to the forest). Very good accessibility to Prague - train 35 min to the center, PID, bus and highway D11(Hradec Kralove) and D10 (Mladá Boleslav, Prague Černý Most 20 min)

Property Characteristics

Listing ID797903
Available from18/08/2023
OwnershipPersonal
Plocha 771
Plot space771
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportLysá nad Labem, předměstí
🚶 302 m (4 min)
Post officeLysá nad Labem
🚘 938 m (3 min)
ShopCOOP Jednota
🚶 792 m (10 min)
BankČeská spořitelna
🚶 732 m (9 min)
RestaurantGurmán
🚶 642 m (8 min)
PharmacyBenu
🚘 853 m (2 min)
SchoolMŠ Čtyřlístek
🚶 579 m (7 min)
KindergardenMŠ Mašinka
🚘 2,136 m (5 min)
Sports fieldTJ Sokol Lysá
🚘 909 m (2 min)
Playground
🚶 569 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.