Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 878 m² without real estateVítězná, Tanvald - Šumburk nad Desnou, Liberecký Region

Reserved
Vítězná, Tanvald - Šumburk nad Desnou, Liberecký RegionPublic transport 1 minute of walking
PriceCZK 1,650,000


Nabízím k prodeji stavební pozemek parc. č. 161/1, k.ú. Šumburk nad Desnou určený k výstavbě rodinného dobu, popřípadě rekreačního objektu v klidné části obce Tanvald, konkrétně v městské části Šumburk nad Desnou - územní plán obce a vše doloženo. Parcela je mírně svažitá a nachází se nad hlavní silnicí a je přístupná po asfaltové komunikaci, která je určena pouze pro rezidenty a majitele nemovitostí, tedy nikde kolem neprojíždějí žádná auta. Celý pozemek je oplocen.

Pozemek je dle GP již zapsán na KN s výměrou 878 m2 a vznikl rozdělením mé parcely na jejíž spodní části aktuálně rekonstruujeme starou roubenku. V plánu bylo postavit ještě jeden objekt - novostavbu (proto přikládám fotografie ze zpracované studie - celá studie bude k dispozici vážnému zájemci), nicméně z tohoto záměru sešlo, z důvodu, že jsme si pořídili další objekt v jiné části ČR a zjistili jsme, že pozemek v Šumburku nad Desnou je pro nás zbytečně veliký, v podstatě tedy hledám nějaké zájemce, kteří by se stali našimi sousedy. :-) Na hranici pozemku je veřejný vodovod a rozvod elektrické sítě s možností napojení, odpadní vody se v této části řeší jímkou, či ČOV - více informací po telefonu. Pozemek je prostý veškerých právních vad a omezení = žádná zástavní práva, věcná břemena apod.

Pozemek je situován na jižním svahu, tedy sluníčka je v daném místě více než dost, v pěší vzdálenosti jsou lesy, autobusová zastávka a níže ve městě veškerá občanská vybavenost. Autem lze využít veškeré možnosti, které daná lokalita nabízí - Tanvaldský Špičák cca 9 min, Harrachov 19 min, Kořenov, Rejdice a Příchovice cca 8 min. Vše lze absolvovat na kole i pěšky... :-)

Aktuálně se na stejné adrese nachází "obdobný" pozemek k prodeji, nicméně se jedná o zcela jinou nemovitost (velikost, svažitost terénu a % možné/použitelné zastavitelnosti, vč. lokality přímo sousedící s hlavní komunikací) a tomu odpovídá i cena...

PROSÍM veškeré realitní kanceláře, aby mě nekontaktovaly, vše si řeším sám jakožto majitel nemovitosti. Vzhledem k tomu, že jsem z oboru, tak mohu případným zájemcům pomoci s financováním nákupu i eventuální výstavby prostřednictvím hypotečního úvěru.

Property Characteristics

Listing ID797885
Available from18/11/2023
OwnershipPersonal
Plocha 878
Plot space878
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportTanvald, Šumburk nad Desnou, u Lišků
🚶 161 m (2 min)
Post officeTanvald
🚘 1,371 m (3 min)
ShopPotraviny Šumburk
🚶 643 m (8 min)
BankČeská spořitelna, Tanvald
🚘 1,273 m (3 min)
RestaurantPenzion CD
🚶 540 m (6 min)
PharmacyU Aesculapa
🚶 753 m (9 min)
SchoolZDŠ
🚶 388 m (5 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,848 m (5 min)
Sports fieldKrytý bazén
🚘 1,517 m (3 min)
Playground
🚘 2,402 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.