Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Flat to rent 5+kk • 158 m² without real estateBulharská, Prague - Vršovice

Bulharská, Prague - VršovicePublic transport 2 minutes of walking • Lift • Parking • Balcony 4 m²
Monthly rentCZK 45,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 45,000


DŮLEŽITÉ: Preferujeme rodinu, ne spolubydlení! Díky za pochopení.

Nabízím k nájmu nově zrekonstruovaný mezonetový byt 4+kk+pracovna (154 m2) s terasou (4 m2), dvěma koupelnami a samostatnými WC, funkčním krbem, klimatizací a podlahovým topením ve všech místnostech.

Byt se nachází v 6. a 7. podlaží renovované secesní budovy z roku 1904 (s výtahem z roku 2014) v oblíbené lokalitě na rozhraní Vinohrad a horních Vršovic v ulici Bulharská nad Kodaňskou ulicí.

V prvním podlaží bytu (98 m2) se nachází obývací prostor (31 m2) se západní orientací, dvojitou výškou stropu v části otevřeném až do druhého patra, podhledovým osvětlením v japonském stylu, krbem a s terasou. Kuchyňský kout je osazen novou kuchyňskou linkou a novými spotřebiči včetně lednice, mrazícího boxu a digestoře. Indukční varná deska, myčka, integrovaná horkovzdušná a mikrovlnná trouba jsou značky Bosch. Na tomto podlaží jsou též dvě ložnice (21 a 15 m2) s východní orientací, přičemž větší z ložnic má též dvojitou výšku stropu, střešní okno a velký prostor pro šatní skříň. Druhá ložnice má vestavěnou skříň. Dále jsou v tomto patře koupelna s vanou a dvojumyvadlem, samostatná toaleta s bidetovou sprškou, samostatná místnost na pračku a sušičku. Ve vstupní hale je šatna/úložný prostor.

Ve druhém podlaží (56 m2) je prostorná hlavní ložnice (27 m2), pracovna (12 m2) a taktéž druhá koupelna se sprchovým koutem a velkým umyvadlem se dvěma bateriemi, samostatná toaleta s bidetovou sprškou a umyvadlem. Ložnice v patře má k dispozici též dvě šatny. V technické místnosti v horním patře je umístěn luxusní plynový kotel zn. Geminox se zásobníkem na ohřev teplé vody, který má funkcí předehřevu teplé vody do koupelnových kohoutků, sprch a kuchyně, takže teplá voda je tak ihned k dispozici.

Množství skříní v obou patrech spolu s technickou místností nabízí nadstandardní plochu úložných prostor v bytě. Střešní okna jsou značky Velux. Byt je zabezpečen domovním alarmem.

Právě dokončená precizní rekonstrukce bytu zahrnovala kompletní rekonstrukci koupelen včetně nových obkladů, dlažeb a sanitárních zařízení. Na podlahách byla položena nová velkoformátová porcelánová dlažba se vzorem ořechového dřeva (25 x 129,5) od španělské společnosti Porcelanite. Ve všech pokojích byla instalována klimatizace zn. Toshiba pro chlazení a vytápění. Do stropů byla instalována moderní izolace pro větší energetickou účinnost v létě i zimě.

V blízkosti domu v Kodaňské ulici je možno si pronajmout kryté garážové stání nebo lze parkovat na modrých rezidentských zónách v okolí domu.

Nájemné činí 45 000 Kč měsíčně plus poplatky za vodu, odpad, výtah, elektřinu a úklid společných prostor ve výši 3 000 Kč měsíčně. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce.

Property Characteristics

Listing ID797458
Layout5+kk
Available from14/08/2023
Floor6
EPCD - Méně úsporná
Užitná plocha158
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 4 m²
Lift
Pets are welcome
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSlovinská
🚶 176 m (2 min)
Post officePraha 101
🚶 635 m (8 min)
ShopTesco Express
🚶 64 m (1 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 412 m (5 min)
RestaurantRed Chilli
🚶 128 m (2 min)
PharmacyU Bílé labutě
🚶 410 m (5 min)
SchoolZŠ Karla Čapka
🚶 105 m (1 min)
KindergardenMŠ Kodaňská
🚶 294 m (4 min)
Sports field
🚶 676 m (8 min)
Playground
🚶 263 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.