Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 9 m² without real estateStaňkova, Královo pole, Brno - Ponava, Jihomoravský Region

Staňkova, Královo pole, Brno - Ponava, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 2,250


 Pronájem pro studentky, samostatný pokoj 9m + 1m2 šatna, v bytě 3+kk. Pokoje mají samostatné vstupy a dají se zamykat, Pokoj je zařízený šatní/policovou skříní s nástavcem, psacím stolem, 2 x křesílko a podle počtu osob buď válendou s úložným prostorem nebo patrovou postelí s úložným prostorem nebo rozkládacím dvojlůžkem s úložným prostorem.

Pokoj I. - 9m2 + šatna 1m2, 3700Kč/pokoj-1os., 4500Kč/pokoj-2os. Při uzavření smlouvy se skládá vratná jistina 5000Kč/osoba. Ceny jsou včetně záloh na inkaso.

Společně je koupelna a Wc zvlášť a také malá kuchyňka s plynovým sporákem a ledničkou. V domě a do bytu je zaveden kabel od UPC.

Byt je umístěn asi v nejlepší lokalitě pro studenty, protože velmi blízko cca do 10min. pěší chůze jsou: VFU, MZLU, VUT fakulta stavební, MU- právnická fakulta, MU – přírodovědecká fakulta…… Kaufland, Albert, 15 restaurací, 500m BOBY centrum s plaveckým stadiónem a posilovnami, 200m zastávka MHD tramvaje 5 zastávek od HL.N, 200m od bytu tenisové kurty od 70Kč hodina…………………

Bližší info na mailu. RK prosím nevolat!!!!!!!! Nabídka pronájmu je pro děvčata studentky nebo pracující do 30-ti roků bez domácích zvířat.

 

Property Characteristics

Listing ID7969
Layout3+kk
Building typeOther
Užitná plocha9
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.