Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 48 m² without real estateVondřichova, Mladá Boleslav, Středočeský Region

Vondřichova, Mladá Boleslav, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Terrace 17 m²
PriceCZK 2,795,000


Nabízíme na prodej nový exklusivní apartmán pro náročné o velikosti 2+kk s terasou a vlastní oplocenou zahrádkou, situovaný s výhledem na lesopark Štěpánka v luxusním uzavřeném komplexu s podporou seniorského bydlení, určený primárně pro osoby ve věku 50+ (podmínku nemusí splňovat pouze majitel) usazený v klidné části města v těsné blízkosti lesoparku Štěpánka, městského bazénu a Pírkova sanatoria. Součástí komplexu je praktický lékař, stomatolog, fyzioterapie, kosmetika, knihovna, denní stacionář, vlastní oplocený park s altány, záhonky a venkovním posezením. Do bytu je zavedený vysokorychlostní internet optickou sítí (stačí pouze aktivovat).

Plocha bytu 48m2 + 42 m2 terasa a zahrada. Podlahové vytápění s možností vlastního digitálního nastavení na centrálním panelu, kuchyňská linka, venkovní el. žaluzie. PENB - "B" (minimální nároky na vytápění).

Celková cena bytu v je 5.395.000,-Kč. Uvedená prodejní cena 2.795.000,-Kč + 1% provize je odstupné za přenechání družstevního podílu vč. všech práv a povinností k bytové jednotce a podílu na společných prostorách budovy. Zbývající část celkové ceny (tzv. anuitu) cca 2.600.000,-Kč (přesnou částku je nutno vyčíslit v případě vážného zájmu) je možné po předchozí dohodě s družstvem doplatit předčasně (i jen částečně) v hotovosti nebo rozloženými měsíčními splátkami ve výši 14150,-Kč/měs. (není nutné dokládat příjmy či žádat o hypoteční úvěr). Další náklady na samotný provoz bytu při obsazenosti 1 osobou činí 2730,-Kč + záloha na el. energii dle výše spotřeby. Na platbu odstupného lze čerpat úvěr na bydlení od stavební spořitelny bez zajištění až do výše 3,5mil. Převod do O.V. možný nejdříve za 10let.

Ihned k nastěhování. Ihned k nastěhování. RK prosím nevolat!

Property Characteristics

Listing ID796680
Layout2+kk
Available from01/10/2023
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
Užitná plocha48
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipCooperative
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious

Additional information

Terrace/deck: 17 m²
Lift
MHD 2 minutes on foot
Wheelchair accessible
Front garden 25 m²

What you will find nearby

Public transportPírkovo sanatorium
🚶 156 m (2 min)
Post officeMladá Boleslav 5
🚘 971 m (2 min)
ShopBenzina - Mladá Boleslav => Praha
🚶 717 m (9 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 1,142 m (3 min)
RestaurantRestaurace Štěpánka
🚶 439 m (5 min)
PharmacyLékárna Dr. Pírka
🚶 502 m (6 min)
SchoolStřední škola HERMÉS MB
🚘 910 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Štěpánka
🚶 699 m (8 min)
Sports fieldCyklopark
🚘 986 m (3 min)
Playground
🚘 1,206 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.