Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 54 m² without real estatePod Harfou, Prague - Vysočany

Pod Harfou, Prague - VysočanyEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 3,000


Pronájem bytu s dispozicí 2+kk s předzahrádkou o výměře 32 m2, situovaného na Praze 9 Vysočanech v projektu Nová Harfa. Byt s užitnou plochou 54 m2 je v osobním vlastnictví a nachází se v 1NP. Vstup na předzahrádku je jak z obývacího pokoje tak i z ložnice. Byt je kompletně moderně vybaven a v ceně bytu je i veškeré vybavení...kuchyňská linka včetně spotřebičů – trouba, mikrovlná trouba, myčka, sklokeramická deska, lednice, pračka, nový nábytek, veliké vestavné skříně. Koupelna s vanou, WC dohromady. Na podlaze položena plovoucí podlaha a dlažba. Topení centrální ústřední. Okna plastová. Možnost UPC a internetu.

Lokalita Vysočan se za posledních pár let výrazně změnila, stává se z ní místo s atraktivním prostředím vzrostlé zeleně podél říčky Rokytky s důrazem na bydlení v přírodě. Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti...přímo v komplexu Nová Harfa je supermarket Albert, v blízkosti Galerie Fénix, dále hřiště pro děti a bazén v Hloubětíně. Jen pár kroků od domu je nově vybudovaná cyklostezka. Výborná dostupnost do centra – chůze na stanice tram, směr metro B.

Měsíční pronájem 10tis + 3tis poplatky.

Property Characteristics

Listing ID79659
Layout2+kk
Floor1
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.