Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 38 m² without real estateVondrákova, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Vondrákova, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Parking • Balcony 5 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 2,950,000


Prodám byt v osobním vlastnictví, 1+1 s balkonem. V případě zájmu PIŠTE zpravu na WHATSAPP - 776253235.

Orientace oken i balkonu / západ. Byt je určen k rekonstrukci. Nenáročný majitel může v bytě bydlet ihned, doposud je byt obýván.

Nová plastová okna. Dům prošel revitalizací. V bytě je původní kuchyňská linka, potravinová skříň, vestavěná velká šatní skříň v kuchyni, plynový sporák, umakartové jádro s malou vanou, umyvadlem a WC, v pokoji parkety ostatní plochy lino.

Celková podlahová plocha 33,48 m², koupelna 2,08,WC 1,33, pokoj 15,78, kuchyně 8,98, předsíň 3,08, sklep 2,23 m².

Vchod do domu spojen s telefonem. Rozvody elektřiny jsou původní. Součástí bytu optický kabel WIFI.

Byt se nachází ve 2.NP v panelovém domě bez výtahu na klidné ulici Vondrákova. Dům má 4. patra. K bytu náleží sklepní kóje. V domě se nachází kočárkárna, dílna, sušárna. Lodžie na sušení prádla v každém mezi - patře. Za domem, vchodem z mezipatra domu, je oplocená zahrada se vzrostlými stromy a pískoviště. Dálkový vodovod, ústřední topení, veřejná kanalizace.

Velmi nízké náklady na bydlení. Úhrady za byt družstvu ve výši 4.121,00 Kč /měsíc. Zálohy plyn 150 Kč/ měsíc, elektřina 1.200 kč/měsíc. Celkem 5.446 Kč/ měsíc.

Dům se nachází v tichém a hezkém prostředí. V okolí je veškerá občanská vybavenost např. MŠ, ZŠ, venkovní hřiště, obchody, restaurace, zdravotní středisko, posilovna, výběhy pro psy nebo rychlý únik do přírody – les, park, řeka, přehrada a mnoho dalšího, dostupnost je zajištěna spoji MHD, pro chodce vše pár minut chůze. Parkování je v blízkosti domu na malém parkovišti.

Nedaleko je obchod Albert, obchodní dům Javor, obch. dům Max. Doposud je byt užíván. V případě prodeje, byt bude volný a vyklizený, připraven k okamžitému užívání. Případně k rekonstrukci dle představ budoucího majitele. Cena 2.950 000 Kč.

V případě zájmu o prohlídku mne kontaktujte zprávou na WhatsApp 776253235.

I am selling an apartment in personal ownership, 1+1 with a balcony. If interested, WRITE a message on WHATSAPP - 776253235.

Orientation of windows and balcony / west. The apartment is intended for reconstruction. The undemanding owner can live in the apartment immediately, the apartment is still occupied.

New plastic windows. The house has undergone revitalization. The apartment has the original kitchen unit, food cabinet, built-in large wardrobe in the kitchen, gas stove, umakartové core with a small bathtub, sink and toilet, parquet in the room, other surfaces lino.

Total floor area 33.48 m², bathroom 2.08, WC 1.33, room 15.78, kitchen 8.98, hall 3.08, cellar 2.23 m².

The entrance to the house is connected to the telephone. The electricity distributions are original. The apartment includes an optical WIFI cable.

The apartment is located on the 2nd floor in a panel building without an elevator on a quiet Vondrákova street. The house has 4 floors. A cellar cubicle belongs to the apartment. The house has a carriage house, a workshop, and a drying room. Loggia for drying laundry on each floor. Behind the house, the entrance from the mezzanine floor of the house, is a fenced garden with mature trees and a sandpit. Long-distance water supply, central heating, public sewerage.

Very low housing costs. Payments for a cooperative apartment in the amount of CZK 4,121.00/month. Gas deposits 150 CZK/month, electricity 1,200 CZK/month. A total of 5,446 CZK/month.

The house is located in a quiet and nice environment. All civic amenities are nearby, e.g. kindergarten, elementary school, outdoor playground, shops, restaurants, health center, gym, dog runs or a quick escape to nature - forest, park, river, dam and much more, accessibility is ensured by public transport, for pedestrians, everything is a few minutes' walk away. Parking is near the house in a small parking lot.

Albert shop, Javor department store, obch. house Max. The apartment is still used. In case of sale, the apartment will be free and cleared, ready for immediate use. Or for reconstruction according to the ideas of the future owner. Price CZK 2,950,000.

If you are interested in a tour, contact me via WhatsApp 776253235.

Property Characteristics

Listing ID793340
Layout1 bedroom
Available from19/07/2023
Floor2
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha38
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 5 m²
Parking
Basement: 2 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportWollmanova
🚶 300 m (4 min)
Post officeBrno 9
🚶 641 m (8 min)
ShopAlbert
🚶 294 m (4 min)
BankKomerční banka
🚶 672 m (8 min)
RestaurantMimóza Club
🚶 240 m (3 min)
PharmacyLékárna AKÁT
🚘 1,305 m (4 min)
School
🚶 367 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Zvídálek
🚘 2,435 m (6 min)
Sports fieldFitness U Kostela
🚶 731 m (9 min)
Playground
🚶 297 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.