Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 180 m² without real estateDomousnice - Skyšice, Středočeský Region

Domousnice - Skyšice, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking • Garage
PriceCZK 4,975,000Save CZK 420,000CZK 5,395,000


Prodáváme dům po rozsáhlé rekonstrukci - výměna oken, dveří,rozvody vody, elektřina, lité podlahy, střecha a její zateplení, zateplení domu je z velké části hotové. Vpředu domu je hlavní vchod do chodby, která vede do kuchyně. Z ní je nově udělaný postranní vchod využívaný hlavně v létě. Kuchyň je také nově zrekonstruovaná . Z kuchyně se jde dále do nově udělané koupelny s velkou rohovou vanou. Mezi koupelnou a obyvákem je špajz - může sloužit také jako šatna.

Obývák je otevřený a prostorný - původně dvě místnosti. V jeho centru je krb, který slouží jako hlavní vytápění. Doplňkově se dům vytápí infrapanely dle potřeby. Z obýváku se vyjde do patra , které kopíruje spodní půdorys - prostor nad obyvákem je ponechán bez příček, je vzdušný a otevřený - dobře se vytápí. Jediná oddělená místnost je horní ložnice nad kuchyní, velmi světlá a prostorná místnost. Je zde i nové WC a sprchový kout (nutno dodělat dveře).

Na dům navazuje nově zrekonstruovaná garáž - zvýšení zdí a komplet nová střecha - krovy + krytina. V garáži se nachází čerpadlo vody z vlastní studny, bojler a čistící systém vody včetně UV. Na garáž navazuje nový dřevník kde je ještě značná zásoba dřeva. Je zde umístěno i čerpadlo ČOV. Zahrada je osazená dokola jehličnatými stromy , v jejím zadním rohu se nachází starší zahradní domek využíván na úschovu sezónních věcí a zahradního nábytku. V zadní části zahrady je nově udělaná pergola s posilovacími hrazdami a dětské pískoviště. Pozemek se skládá z cca 900m2 zahrady (celý pozemek je stavební) a je možné dokoupit 7687m2 lesních pozemků v nedaleké Staňkově Lhotě.

Obec je klidná a veškerá občanská vybavenost je v 2km vzdáleném Dolním Bousově. Zároveň je vynikající dostupnost Mladé Boleslavi. Fotky budou doplněny průběžně.

Property Characteristics

Listing ID792661
Layout5+1
Available from01/09/2023
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
Plot space900
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 0 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportDomousnice, Skyšice
🚶 4 m (0 min)
Post officeDolní Bousov
🚘 2,718 m (3 min)
ShopCOOP
🚘 2,693 m (3 min)
BankČeská spořitelna, Sobotka
🚘 8,192 m (10 min)
RestaurantRestaurace Pap Oil
🚘 1,951 m (2 min)
Pharmacy
🚘 2,816 m (3 min)
SchoolZŠ T. G. Masaryka
🚘 2,739 m (3 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,708 m (3 min)
Sports fieldSK Tenis
🚘 3,165 m (4 min)
PlaygroundDětské hřiště
🚘 5,346 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.