Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 15 m² bez realitkyK lučinám, Prague - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
K lučinám, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 5,500


Nabízím samostatný neprůchozí pokoj (15m2) na Žižkově (Chmelnice) ve 2+1. 20 min. tram do centra (Václavák :-), výborná dostupnost i v noci. V okolí parky a zeleň . Byt je plně vybavený – lednice, pračka, myčka, kuchyň, internet. Pokoj je plně zařízený (postel, skříně, psací stůl, kolečková židle,...). Nájem je 4000 + 1500 poplatky. Moje podmínka je nekuřačka! Dům i byt po rekonstrukci. Já 30letá pracující, v pohodě hledám též pohodovou spolubydlící (ženu) s trochou smyslu pro pořádek, ale zase nic se nesmí přehánět :-)

I offer a single room (15m2) on Prague 3, Žižkov (Chmelnice) in nice looking apartment. 20 min. by tram to the city center (Wenceslaus square). Flat fully equipped (fridge, washing machine, dishwasher, a gas cooker, kitchen unit), internet will be available. Room also equipped – bed, wardrobe, PC table and chair, reading lamp... Rent is CZK 4.000 + CZK 1.500 for charges. My condition is a woman nonsmoker!!! I am 30 years, working, cool, looking for a flat mate with a bit of sense for cleanliness :-)

Property Characteristics

Listing ID79232
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space15
Floor3
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.