Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 6+1 • 101 m² without real estateŘehořova, Prague - Žižkov

Řehořova, Prague - ŽižkovPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift
PriceCZK 14,165,200


Nabízíme krásný a prostorný byt s dispozicí 6+1 v klidné části Prahy 3 na Řehořově ulici.

Byt o celkové ploše 101 m2 je po kompletní rekonstrukci s velmi dobrým dispozičním řešením. Byt se nachází ve druhém patře budovy s výtahem.

V současné době slouží jako investiční nemovitost pro ubytování vysokoškolských studentů a přináší vysoký měsíční výnos. Lze ho však snadno přeměnit zpět na nadstandardní bydlení pro rodiny. Původní dispozice 4+1.

Součástí prodeje je kompletní vybavení včetně spotřebičů, kuchyňské linky a nábytku. Celý byt je ve velmi dobrém stavu. Lze tak okamžitě navázat na aktuální investiční využití bytu.

Byt se nachází v klidné a tiché lokalitě Žižkova s výhledem na park Vítkov, avšak stále v blízkosti centra Prahy, je tak ideálním místem pro ty, kteří si přejí užít kouzlo tradiční historické zástavby, ale vyhnout se rušnému prostředí.

V okolí se nachází veškeré občanské vybavenosti, obchody, školy a školky. Kromě široké sítě kaváren jsou zde kluby a restaurace, které uspokojí každého. Park Vítkov s Národním památníkem a Vysokou školou ekonomickou je jen pár minut chůze.

V okolí se také nachází možnosti pro sport, procházky a relaxaci, včetně rozsáhlého lesoparku na vrchu Vítkov. Zastávky MHD (BUS, tram) jsou v pěší vzdálenosti.

Díky své poloze je tento byt vhodný pro všechny věkové kategorie a také jako investiční nemovitost. V téže budově máme také další dva byty s mírně odlišnou velikostí.

Pro bližší informace nebo domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Energetický štítek budovy zatím není k dispozici, skutečný stav neodpovídá hodnocení G.

We offer a beautiful and spacious apartment with a layout of 6+1 in a quiet part of Prague 3 on Řehořova Street.

The apartment, with a total area of 101 m2, has undergone a complete renovation and features a very well-designed layout. It is situated on the second floor of a building with an elevator.

Currently utilized as an investment property for accommodating university students, it yields a high monthly income. However, it can easily be converted back into luxurious housing for families.

The sale includes all furnishings, appliances, kitchen units, and furniture, with the entire apartment being in excellent condition. As such, it can seamlessly continue its current function as an investment property.

The apartment is located in the calm and serene neighborhood of Žižkov, offering views of Vítkov Park, while still being in close proximity to the center of Prague. This makes it an ideal choice for those who wish to experience the allure of a traditional historic building while avoiding the hustle and bustle of a tourist-heavy area.

All essential amenities such as shops, schools, and kindergartens are conveniently located in the vicinity. In addition to a wide selection of cafes, there are clubs and restaurants catering to various preferences. Vítkov Park, home to the National Monument and the University of Economics, is just a short stroll away.

Furthermore, the area provides ample opportunities for sports, leisurely walks, and relaxation, including the expansive forest park on Vítkov Hill. Public transport stops (BUS, tram) are within walking distance.

Due to its prime location, this apartment is suitable for individuals of all age groups and holds great potential as an investment property. Additionally, we have two other apartments with slightly different sizes available in the same building.

For more information or to schedule a viewing, please do not hesitate to contact us. The energy label for the building is not yet available, although the actual condition surpasses the G rating.

Property Characteristics

Listing ID792012
Layout6+1
Available from11/07/2023
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha101
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 216 m (3 min)
Post office
\uD83D\uDEB6 792 m (10 min)
ShopŽabka
\uD83D\uDEB6 475 m (6 min)
BankRaiffeisenbank
\uD83D\uDEB6 586 m (7 min)
RestaurantGreen Tea restaurant
\uD83D\uDEB6 207 m (2 min)
PharmacyLékárna U Matky Boží
\uD83D\uDEB6 697 m (8 min)
SchoolZUŠ Štítného
\uD83D\uDEB6 471 m (6 min)
KindergardenVeverka
\uD83D\uDEB6 506 m (6 min)
Sports fieldTišerova škola boxu
\uD83D\uDEB6 546 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 516 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.