Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 3237 m² without real estateLouňovická, Svojetice, Středočeský Region

Louňovická, Svojetice, Středočeský RegionPublic transport 4 minutes of walking
PriceCZK 22,490,000Save CZK 1,460,000CZK 23,950,000


Exkluzivní nabídka! Mám tu pro vás jedinečnou příležitost - stavební pozemek č.p. 219/23 v katastrálním území obce Svojetice, přímo na ulici Louňovická. Ať už jste stavebníkem s vizi nebo zkušeným developerem, tento pozemek o rozloze 3237 m2 vám otevírá dveře ke splnění vašich snů.

Tento pozemek je v souladu s územním plánem vyhrazen pro bydlení, ale to je jen začátek jeho nekonečných možností. Výhodou je flexibilita, kterou nabízí - můžete zde vystavět svůj vlastní elegantní rodinný dům, okouzlující vilu nebo komerční objekt. S rozdělením pozemku na menší parcely (s minimální velikostí 800 m2 na jednu parcelu) se zde otevírá cesta ke vzniku lukrativního developerského projektu. Všechny nezbytné inženýrské sítě, včetně elektřiny, vody a kanalizace, jsou již na pozemku připraveny, abyste mohli okamžitě začít s realizací svých plánů. Pozemek je oplocen a jeho součástí je i stavební buňka (je možné ji nechat odstranit).

Skvělé je i okolí tohoto rovinatého a slunného pozemku. Mateřská škola je hned naproti pozemku, fotbalové hřiště láká na sportovní zábavu pouhých 200 metrů daleko, rovněž tak i velký les a zastávka městské hromadné dopravy je vzdálena příjemných 350 metrů. Na základní nákup je zde Penny Market v dosahu 2,4 km. A co víc, cesta do Prahy je pohodlná (cca 25 km) na okraj Prahy, zatímco Říčany jsou dosažitelné v pouhých 10 minutách jízdy autem.

Welcome to an exclusive offer! I have a unique opportunity for you - a building plot with plot number 219/23 in the prestigious cadastral area of village Svojetice, located on Louňovická Street. Whether you're a visionary homeowner or an experienced developer, this impressive 3237 m2 plot opens doors to fulfill your dreams.

This plot is in accordance with the zoning plan designated for countryside living, but that is just the beginning of its endless possibilities. Its advantage lies in the flexibility it offers – you can build your own elegant family house, enchanting villa, or commercial property. By dividing the plot into smaller parcels (with a minimum size of 800 m2 per parcel), it opens up the path for a lucrative development project. All necessary utility connections, including electricity, water, and sewage, are already prepared on the plot, allowing you to start implementing your plans immediately.

The surroundings of this flat and sunny plot are fantastic. There is a kindergarten right across the plot, a football field enticing sports activities just 200 meters away, as well as a large forest and a public transportation stop within a pleasant 350-meter distance. For basic shopping needs, a Penny Market is within a reachable 2.4 km. Moreover, the convenient commute to Prague (approximately 25 km) brings the city to your doorstep, while Říčany is just a short 10-minute drive away by car.

Property Characteristics

Listing ID791232
Available from10/10/2023
OwnershipPersonal
Plocha 3,237
Plot space3,237
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSvojetice
🚶 367 m (4 min)
Post officeMukařov
🚘 3,214 m (6 min)
ShopVecerka
🚶 577 m (7 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 9,012 m (15 min)
RestaurantU Huberta
🚘 1,794 m (7 min)
PharmacyLékárna Kateřinská
🚘 2,485 m (5 min)
SchoolZákladní škola Mukařov
🚘 2,851 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Tehovec
🚘 1,727 m (4 min)
Sports fieldSokolovna
🚘 2,687 m (5 min)
PlaygroundDědské hřiště
🚘 1,867 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.