Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 28 m² without real estatePlzeňská, Prague - Smíchov

Plzeňská, Prague - SmíchovPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped
PriceCZK 1,990,000


Přímý vlastník nabízí k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví, dispozičně řešenou jako 1+KK o celkové výměře 28m2 ve sníženém přízemí cihlového činžovního domu na Smíchově v ulici Plzeňská 521/41, jednu zastávku tramvají od metra B - Anděl. Samotný činžovní dům je po rekonstrukci, která proběhla před několika lety.

Velkou výhodou této bytové jednotky je možnost využití prostorné terasy ve vnitrobloku domu, se kterou se váže spoluvlastnický podíl.

Bytová jednotka se skládá z předsíně (chodby), z které je dále vstup do obývací místnosti s kuchyňským koutem se sporákem, troubou a lednicí. Součástí obývací místnosti je také zabudované trámové spací patro. Z této místnosti je vstup do prostorné koupelny, jejíž součástí je vana, umyvadlo a toaleta. V koupelně je také elektrický bojler na ohřev teplé vody. Topení je řešeno pomocí elektrických topných radiátorů a podlahy jsou ve všech místnostech tvořeny dlažbou.

Bytová jednotka i samotný dům se nachází v lokalitě, která je klidnou a zároveň dynamickou částí Prahy. Smíchov je známý především kulturními památkami, které jsou v blízkosti centra Prahy a s tím se pojí i perfektní dopravní dostupnost. Co se týká komerční části a ostatních služeb, zastává svou roli nákupní centrum Nový Smíchov. V blízkém okolí se také nachází mateřské školky, základní škola, nemocnice, pošta a restaurace. Díky své velmi žádané lokalitě se pyšní výbornou dopravní dostupností do samotného centra města a veškerá občanská vybavenost je ve velmi blízkém okolí. Ideální bydlení pro lidi, kteří milují přírodu a zároveň se nechtějí vzdát městského života.

Vzhledem k poloze je jednotka ideální pro vlastní startovací bydlení, ale i na případnou investici týkající se krátkodobých či dlouhodobých pronájmů.

Bytovou jednotku je možné financovat hypotečním úvěrem.

The direct owner offers for sale an apartment unit in private ownership, layout designed as 1+KK with a total area of 28m2 on the lower ground floor of a brick apartment building in Smichov in Plzeňská 521/41, one tram stop from metro station B - Anděl. The apartment building itself is after reconstruction, which took place several years ago.

The great advantage of this apartment unit is the possibility of using the spacious terrace in the courtyard of the house, with which a co-ownership share is attached.

The apartment unit consists of an entrance hall (corridor), from which there is also an entrance to the living room with kitchenette with stove, oven and refrigerator. The living room also includes a built-in beamed sleeping floor. From this room is the entrance to the spacious bathroom, which includes a bath, sink and toilet. The bathroom also has an electric boiler for hot water. Heating is provided by electric heating radiators and the floors are tiled in all rooms.

The apartment unit and the house itself are located in an area which is a quiet and dynamic part of Prague. Smichov is famous for its cultural monuments, which are close to the centre of Prague and with this comes perfect transport accessibility. As far as the commercial part and other services are concerned, the shopping centre Nový Smíchov plays its role. In the vicinity there are also kindergartens, a primary school, a hospital, a post office and restaurants. Thanks to its highly desirable location, it boasts excellent transport accessibility to the city centre itself and all civic amenities are in very close proximity. Ideal living for people who love nature and at the same time do not want to give up city life.

Due to the location, the unit is ideal for self starter living, but also for possible investment regarding short or long term rentals.

The unit can be financed with a mortgage loan.

Property Characteristics

Listing ID791015
LayoutStudio
Available from04/07/2023
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha28
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportBertramka
🚶 81 m (1 min)
Post officePraha 53
🚶 784 m (9 min)
Shop
🚶 99 m (1 min)
BankErste Bank
🚶 489 m (6 min)
RestaurantNa Hromádkové
🚶 117 m (1 min)
PharmacyLékárna Erbenova
🚶 516 m (6 min)
SchoolZákladní Škola Grafická
🚶 257 m (3 min)
KindergardenMŠ Grafická
🚶 527 m (6 min)
Sports field
🚘 2,707 m (7 min)
Playground
🚶 447 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.