Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 67 m² without real estateRožnov pod Radhoštěm, Zlínský Region

Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Balcony 7 m² • Cellar 1.1 m²
PriceCZK 41,700


Prodávám velikostně nadměrný 2+1 s krásným výhledem na Radhošť, s nadstandardně velkým balkonem v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Svazarmovská. Byt má neprůchozí pokoje, velkou šatnu v předsíni. Celková plocha 68 m2, včetně velké lodžie 7 m2 a sklep. Byt je v 6. patře v zatepleném a rekonstruovaném panelovém domě s novým výtahem. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, koupelna je v původním udržovaném stavu. V okolí před domem veškeré školství: MŠ, ZŠ, gymnázium, cca 100 m SŠ. Cca 40 m obchod a restaurace, 200 m supermarket a pošta, krytý bazén. Velmi blízko les a příroda. Byt jak k osobnímu užívání, tak investičním záměrům. Parkovacích míst před domem dostatek, bez placených zón.

Cena 2.795.000, 41.700,--/M2. Dohoda jistá.

I am selling an oversized 2+1 apartment with a beautiful view of Pustevny and an extra large loggia in Rožnov pod Radhoštěm on Svazarmovská street. The apartment has separate rooms, a large wardrobe in the hallway. Total area 68 m2 including a large loggia of 7 m2 and a cellar cabin. The apartment is on the 6th floor of an isolated and renovated panel building with a new elevator. The kitchen has a new kitchenette with a combined stove, the bathroom is in its original, well-kept condition. In the neighborhood in front of the house, all educational institutions: kindergarten, primary school, gymnasium, approx. 100 m from the secondary school. Approx. 40 m shop and restaurant, 200 m supermarket and post office, indoor pool. Very close to the forest and nature. Apartment for personal and investment purposes. Plenty of parking spaces in front of the house, without paid zones.

Property Characteristics

Listing ID788502
Layout2 bedroom
Available from28/09/2023
Floor6
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
Užitná plocha67
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony: 7 m²
Basement: 1.1 m²
Lift
Wheelchair accessible
Parking
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRožnov pod Radhoštěm, Palackého ul.
🚶 305 m (4 min)
Post officeRožnov pod Radhoštěm 1
🚶 328 m (4 min)
ShopJaroslavovo Řeznictví
🚶 58 m (1 min)
BankČSOB
🚶 97 m (1 min)
RestaurantRestaurace AGH
🚶 73 m (1 min)
PharmacyU Matky Boží
🚶 214 m (3 min)
SchoolZUŠ Rožnov pod Radhoštěm
🚶 350 m (4 min)
KindergardenMŠ Tylovice
🚘 1,202 m (3 min)
Sports fieldAtletické hřiště Dany Zátopkové
🚘 1,502 m (5 min)
Playground
🚶 151 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.