Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 41 m² without real estateVišňová, Hořovice - Velká Víska, Středočeský Region

Višňová, Hořovice - Velká Víska, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 2 m²
PriceCZK 3,550,000Save CZK 249,997CZK 3,799,997


K prodeji nabízíme exklusivní byt 2+kk o celkové výměře 44m2 - k bytu náleží sklep a komora. Byt prošel v roce 2023 celkovou velmi nákladnou rekonstrukcí. Panelákový byt se nachází v Hořovicích v ulici Višňová, jen pár minut od nemocnice a centra města. Přímo z okna lze vidět do zahrady zámeckého parku.

Interiér bytu je vybaven velkoformátovou dlažbou v koupelně s integrovaným led osvětlením, které nalezneme ve sníženém podhledu a v nice. Samostatné wc zajišťuje soukromí. Finální povrch je řešen plovoucí podlahou, dále jsou zde bílé obložkové zárubně a dveře s decentním prosklením. Rekonstrukce bytu, obsahovala vyzdění všech příček, které se v bytě nachází, rozvody vody, odpadů a elektřiny, snížení stropu SDK konstrukcí (ve kterém jsou moderní integrované led-panely). V celém bytě jsou nové štukové omítky. Samozřejmostí je nová kuchyňská linka bílé barvy (včetně tlumených dojezdů) v kombinaci s dřevěnou pracovní deskou, která spolu s moderním obkladem Metro vytváří velmi zajímavý vzhled.

Byt má celkem dva samostatné neprůchozí pokoje, které jsou směřovány na východ, okno v kuchyni na jih, tudíž je v bytě dostatek denního světla. K bytu náleží komora, která se nachází ihned za vchodovými dveřmi a prostorný sklep, který je v suterénu domu. Plastová okna jsou vybaveny izolačním dvojsklem, ohřev vody a vytápění je zajištěno dálkově. Obálka budovy je zateplena, má novou fasádu a střechu. V domě jsou nízké provozní náklady.

Město Hořovice nabízí veškerou občanskou vybavenost – kulturní dům, obchodní centra, úřad, MŠ, ZŠ, SŠ, nemocnice a v neposlední řadě zde nalezneme krásnou přírodu. Byt má ideální polohu pro pracovní příležitosti jak v Praze či Plzni. Lokalita má vynikající dopravní dostupnost - nájezd na dálnici D5 v blízkosti, stejně jako autobusové spoje. Cesta do Prahy po této dálnici je cca 25minut a do Plzně je čas dojezdu velmi podobný.

Doporučujeme osobní prohlídku. Pro více informací nás prosím kontaktujte a domluvte si termín jejího uskutečnění.

Property Characteristics

Listing ID786884
Layout2+kk
Available from11/06/2023
Floor7
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha41
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHořovice, u zámku
🚶 245 m (3 min)
Post officeHořovice
🚶 569 m (7 min)
ShopMůj obchod
🚶 262 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 1,081 m (3 min)
RestaurantFormanka
🚶 293 m (4 min)
PharmacyLékárna Nemocnice Hořovice
🚶 458 m (5 min)
School2. základní škola Hořovice
🚶 692 m (8 min)
KindergardenMŠ Nemocnice Hořovice
🚶 595 m (7 min)
Sports field
🚘 2,194 m (5 min)
Playground
🚶 143 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.