Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 85 m² without real estatetřída Tomáše Bati, Zlín, Zlínský Region

třída Tomáše Bati, Zlín, Zlínský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Balcony 5 m² • Cellar 9 m²
PriceCZK 5,200,000


Nabízím k prodeji útulný a světlý byt 3kk o výměře 76 m2 s balkonem v prvním nadzemním patře třípatrového cihlového domu včetně sklepní kóje 9 m2. Okna obou ložnic jsou orientována na jih. Větší ložnice má vestavěnou skříň, menší ložnice přístup na balkon s výhledem do zeleně a na chodník. Prostorná kuchyně s jídelnou a obývákem má okna situována na sever s klidovou vyhlídkou na Podvesnou, kde se nachází řeka a cyklostezka.

Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2020, plovoucí podlahy, vestavěné spotřebiče značky Bosch: trouba, mikrovlnka, myčka, lednička s mrazničkou. Kuchyňský ostrůvek dominuje místnosti kulatou digestoří a elektrickým 4-plotýnkovým sporákem. Koupelna je společná se záchodem, vanou, pračkou AEG používanou cca 2 roky. Světla jsou bodová i stropní v různých zákoutích bytu, aby poskytovala útulnou atmosféru večer. Sklepní kóje je zamřížovaná a uzamykatelná, hned první dveře pod schodištěm.

Součástí koupě je spoluvlastnický podíl na budově a pozemku (zastavěná plocha a nádvoří). Součástí budovy je protiatomový kryt. S vlastnictvím podílu (SVJ) na společných částech domu vyplývají práva a povinnosti k zajištění provozu domu jako jsou tvorba fondu oprav, která činí 1069 Kč/měsíčně, poplatek správci SDZ s.r.o. 141 Kč/měsíčně. Ostatní náklady vyplývají z vaší reálné spotřeby za vodu, teplo, elektřinu, internet.

Infrastruktura: Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 6 min chůze (Díly II) a vlaková zastávka 10 min (Zlín - Podvesná). Do centra ke Zlatému jablku je to 15 min chůze. Baťova nemocnice je vzdálená 1.1 km, koupaliště Zelené 1.1 km, potraviny Albert jsou v bývalé Družbě cca 6 min chůze a 6 min na opačnou stranu je maloobchod Dary kraje na Kvítkové.

Ve stejném vchodě bydlí mladé rodiny s dětmi, ve vedlejších vchodech více důchodci. Parkování je v ulicích mezi Morýsovými domy, případně za Družbou. Před domem jsou vybudované garáže, příjezd z ulice Kvítková a za ní koleje s přejezdem.

Prohlídky jsou možné od 12.7. dál. V případě zájmu mne kontaktujte s návrhem termínu a času.

I am offering cozy and bright flat 2kk (2 bedrooms, kitchen with a living room and bathroom, hallway) of size 76 sq.m. with balcony on the first upper floor (means above pavement level but lower then first floor :D) and with basement room of 9 sq.m. Both bedrooms windows are heading to the South. Bigger bedroom has incorporated wardrobe, smaller bedroom has an entry to balcony with view to greenery and pavement. Spacey kitchen with dinning corner and living room has windows heading to North providing relaxing view on Podvesna (area with little houses and gardens where is a river and cycling line).

Flat was completely renovated in 2020, new floorings, built-in appliances label Bosch: oven, microwave, dishwasher, fridge and freezer. Kitchen island is dominating the room with its round extractor and electrical 4-plate hop. Bathroom is together with toilet, tub, washing machine AEG (in use for not longer than two years). Lighting is various, spotlights, ceiling lights providing cozy atmosphere at night. Basement room is with cage on the window, first door beneath stairs.

Infrastructure: 15 min walk to the centre Dlouhá street. The nearest bus stop is a 6-minute walk (Díly II) and train stop is 10 mins walk (Zlín - Podvesná). The Baťa hospital is about 1.1 km far, the Zelené swimming pool is 1.1 km away, the Albert grocery store is located in the former Druzhba in about a 6-minute walk, and the Dary kraje retail store on Kvítková is 6 minutes away in the opposite direction. Nonstop petrol station is 6 min walk.

Young families with children live in the same entrance (6 flats). Parking is on streets between the Morýs houses, or behind Družba/hotel Sole. In front of the house there are old garages, then Kvítková Street and behind it a train trail with a crossing. Train goes rarely, but there is one at night about 21 oclock.

Property Characteristics

Listing ID786064
Layout3+kk
Available from12/07/2023
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 5 m²
MHD 2 minutes on foot
Basement: 9 m²

What you will find nearby

Public transportMorýsovy domy
🚶 200 m (2 min)
Post officeZlín 7
🚶 723 m (9 min)
ShopAlbert
🚶 325 m (4 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 1,910 m (4 min)
RestaurantPIZZERIE LA STRADA 1
🚶 348 m (4 min)
PharmacyRevmavita
🚶 685 m (8 min)
SchoolZUŠ
🚶 485 m (6 min)
Kindergardenzahrada školky
🚶 96 m (1 min)
Sports field
🚘 1,115 m (3 min)
Playground
🚶 58 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.