Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² without real estateJosefa Šímy, Jaroměř, Královéhradecký Region

Josefa Šímy, Jaroměř, Královéhradecký RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Balcony 8 m² • Cellar 6 m²
PriceCZK 3,499,900


Nabízím k prodeji byt o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví s balkonem a možností parkování před domem v Jaroměři, ulice Josefa Šímy. Bytová jednotka o výměře 75 m2 z toho 3m2 lodžie je umístěna ve druhém patře bytového domu. Dispozičně je byt velice dobře a prakticky řešen, všechny pokoje jsou neprůchozí, pokoje jsou propojeny spojovací chodbou. Byt je po nákladné, kompletní a zdařilé rekonstrukci. V bytě je zděné bytové jádro, koupelna s vanou, samostatné WC, nová kuchyně na míru i s vestavěnými spotřebiči, nové podlahy a okna se žaluziemi. Součástí bytu je také komora, která nabízí dostatek místa pro umístění pračky, sušičky a drobného nábytku. Na chodbě je velká vestavěná skříň a vestavěný botník, které vytvářejí kapacitní zázemí pro uložení osobních věcí. Kuchyň je vybavena praktickou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, elektrická varná deska, elektrická trouba).

Vytápění bytu je zajištěno ústředním topením, které je napojeno na centrální plynovou kotelnu, ta zajišťuje také ohřev teplé vody.

V rámci bytového domu, který je po celkové revitalizaci - zateplení, střecha, stoupačky, výtah, lodžie, mají majitelé bytu možnost využívat společnou sušárnu, kolárnu a kočárkárnu. K bytu patří sklep 3 m2 a společná kolárna.

Za mimořádný bonus, který se majiteli bytu nabízí, je možnost využití dětského hřiště přímo před domem. Parkoviště v těsné blízkosti bytového domu nabízí dostatek míst k bezproblémovému parkování. Veškerá občanská vybavenost v okolí domu. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě města s bezprostřední návazností na hromadnou dopravu (vlak, bus). Ve městě nechybějí sportoviště - bazén, tenisové kurty, dětské hřiště, fotbalový stadion. Lokalitou prochází cyklostezky směr Hradec Králové a Dvůr Králové nad Labem.

Za byt se platí nízké poplatky.

Nabídka prodeje prostorného bytu s nadstandardním zázemím je zcela výjimečná a nabízí i zajímavou investiční příležitost.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne kontaktujte.

Property Characteristics

Listing ID785522
Layout3+1
Available from01/06/2023
Floor2
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
DesigneStandard
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionExterior
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 8 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot
Basement: 6 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportJaroměř, Nádražní
🚶 160 m (2 min)
Post officeJaroměř 4
🚶 325 m (4 min)
ShopCoop Tip
🚶 332 m (4 min)
BankČSOB
🚶 594 m (7 min)
RestaurantU Koule
🚶 352 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚶 732 m (9 min)
SchoolStřední škola řemeslná - výroba nábytku
🚘 927 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Zavadilka
🚶 300 m (4 min)
Sports fieldsportovní hala
🚘 1,080 m (3 min)
Playground
🚶 317 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.