Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 91 m² without real estateKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský Region
PriceCZK 3,600,000


Prodej novostavby půdního mezonetového bytu 2+kk na ulici Kotlářská do osobního vlastnictví! Celková plocha bytu je 91m2, 85m2 + terasa 7m2. Byt se nachází v blízkosti centra. Výborná dostupnost MHD a kvalitní občanská vybavenost. Pár kroků od domu se nachází škola a školka. Dům disponuje samostatným vchodem do dvora, kde se nachází park, travnaté plochy, vzrostlé stromy, lavičky na posezení a dětské hřiště. Do tohoto parku je i orientovaná terasa, která se nachází v 7NP a poskytuje nádherný výhled na město i krajinu za ním.

V rámci výstavby půdních bytů bude provedena nová střešní konstrukce a střešní krytina, rekonstrukce a modernizace společných prostor domu, tj. zejména chodeb, vchodů do domu, schránek, sklepů a interního komunikačního systému a nové fasády. Bude nově přistavěn hydraulický výtah. K bytu náleží sklepní kóje. V ceně bytu není zahrnuta kuchyňská linka.

K nastěhování: 30/09/2009

 

Property Characteristics

Listing ID7844
Layout2+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Floor space91
Floor7
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.