Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 27 m² without real estateZimní, Hostivice - Hostivice, Středočeský Region

Zimní, Hostivice - Hostivice, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Terrace 23 m²
PriceCZK 3,750,000


Nabízím k prodeji slunný a útulně řešený byt 1+kk o rozloze 31m2. Velkou předností je soukromá a klidná zahrádka do vnitrobloku o rozloze 23m2. Byt a zahrádka jsou příznivě situované na jihozápad. Byt se nachází v 1. NP bytového domu v ulici Zimní, v centrální, ale přesto klidné části města Hostivice.

Město Hostivice patří mezi vyhledávané a lukrativní lokality se skvělou dopravou do Prahy - pravidelné vlakové a autobusové spoje do centra Prahy nebo na stanici metra Praha - Zličín, nájezd na dálnici D6 a pražský okruh je přímo na kraji obce. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně školky, školy, gymnázia, supermarketů (Tesco, Penny a LIDL), lékáren, zdravotnických zařízení, restaurací, drobných obchodů a služeb. V blízkém okolí si můžete odpočinout v přírodě a ke sportu využít místní sportoviště a cyklotrasy.

Byt se skládá z obývací místnosti s kuchyňským koutem a vstupem na dřevěnou prostornou terasu. Koupelna je vybavena toaletou, sprchovým koutem a přípojkou na pračku. Chodba disponuje šatní skříní a úložným prostorem. Zahrádka dále disponuje trávníkem a zahradním domkem, který nabízí další úložné prostory. K bytovému domu náleží soukromé parkoviště, na kterém vždy pohodlně zaparkujete.

Byt je v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Možnost převodu do osobního vlastnictví je momentálně v jednání a proto je byt vhodný k bydlení i na investici.

Cena je včetně právního servisu. Při rychlém jednání je možné jednat o slevě. Jedná se soukromý inzerát, provize pro RK se nevztahuje.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID784387
LayoutStudio
Available from25/05/2023
Floor1
Building typeBrick
ReconstructionInterior
Užitná plocha27
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipCooperative
EPCC - Úsporná

Additional information

Terrace/deck: 23 m²
Parking
MHD 3 minutes on foot
Wheelchair accessible
Front garden 23 m²

What you will find nearby

Public transportHostivice
\uD83D\uDEB6 276 m (3 min)
Post officeHostivice
\uD83D\uDEB6 299 m (4 min)
ShopLidl
\uD83D\uDEB6 283 m (3 min)
BankČeská spořitelna, Hostivice
\uD83D\uDEB6 304 m (4 min)
RestaurantPizza Grill Gracia
\uD83D\uDEB6 385 m (5 min)
PharmacyLékárna Řepy
\uD83D\uDE98 5,785 m (11 min)
School
\uD83D\uDEB6 648 m (8 min)
KindergardenMŠ Hostivice
\uD83D\uDEB6 624 m (7 min)
Sports fieldSokolovna
\uD83D\uDEB6 621 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 489 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.